DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Female Impact: hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek

30-07-2019

Female Impact: hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek

‘Female Impact’ op 10 oktober. Meld je snel aan!

Op donderdag 10 oktober organiseert OTIB in samenwerking met OOM, OOC en WePowerPeople hét landelijke event voor ondernemende vrouwen met impact. Tijdens de bijeenkomst komen vrouwen in de techniek uit het hele land bij elkaar voor een inspirerend programma, informatie en goede gesprekken.

Allereerst duiken de deelnemers onder leiding van dagvoorzitter Saskia Paulissen in de wereld van genderintelligentie. Wat zijn de verschillen tussen het mannelijke en vrouwelijke brein? Door gendersensitief te communiceren halen ondernemers veel meer rendement uit de man/vrouw-diversiteit binnen hun bedrijf. Saskia laat in deze sessie zien waar op dit gebied de kansen liggen.

Workshops
Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit een drietal workshops. De workshop ‘Zakelijk flirten’ gaat over het opbouwen van wederzijds vertrouwen door het creëren van een zakelijke klik. In ‘Beïnvloed de ander, begin bij jezelf!’ gaan de deelnemers aan de slag met communicatie op de werkvloer. Bij de workshop ‘Persoonlijk leiderschap en beïnvloedingsvaardigheden’ wordt er aan de slag gegaan met de eigen leiderschapsstijl en het beïnvloeden van het gedrag van de ander.

De garage voor vrouwen
Na een gezamenlijke lunch en een terugblik op het ochtenddeel maken de deelnemers kennis met de Dames van Hurkmans. Zij bedachten de garage voor en door vrouwen, en inmiddels is hun concept uitgegroeid tot een fenomeen op gebied van autoschadeherstel. De Dames nemen de deelnemers mee in hun verhaal over inspireren, lef hebben, dromen najagen, enthousiasmeren en het creëren van impact. Maar ook over het belang van de juiste mensen op de juiste plaats, werknemers meenemen in je verhaal, coachen en het inzetten van meer meiden in de automotive.
De middag wordt afgesloten met het proeven van de heerlijke wijnen van Serendipity. Daarbij vertelt Monique Breuer alles over haar wijnavontuur en hoe zij haar dromen heeft waargemaakt.

Aanmelden
Aanmelden kan nu!  Schrijf je daarom snel in op www.wepowerpeople.nl/femaleimpactevent! en we zien je graag op 10 oktober!

Deel deze pagina