DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Festival voor Jong Professionals inspireert: Innovaties in de gebouwde omgeving

26-03-2018

Festival voor Jong Professionals inspireert: Innovaties in de gebouwde omgeving

5 april 2018: Jong Professionals Verenigd Festival

Ben jij  als jong professional benieuwd naar wat technologie voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving kan betekenen? Laat je dan door toonaangevende sprekers, deepdive sessies en een futurelab inspireren op 5 april in Utrecht. Dan vindt  het Jong Professional Verenigd (JPV)-festival plaats Speciaal voor jou. Meld  je snel aan!

Dit festival is speciaal opgezet voor jonge aannemers, installateurs, architecten, eindgebruikers, opdrachtgevers en innovators. Centraal staat  het uitwisselen van innovatieve kennis en ervaring rond het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Het festival is een initiatief van Bouwend Nederland, NVDO Jongerenboard, FMN, Uneto-VNI en Young TVVL.

Luisteren en doen

Op het festival gaan sprekers als Marjet Rutten en Jan Rotmans in op vragen als ‘Hoe zetten we technologie in voor een veerkrachtige en weerbare leefomgeving?’ en ‘Wat voor effect hebben verduurzamingsinnovaties op onze planeet?’. Ook kun je productpresentaties bezoeken en actief deelnemen aan sessies over onder meer big data en smart cities. In het futurelab ervaar je de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld groene mobiliteit, slimme applicaties voor logistieke processen en verschillende toepassingen voor augmented en virtual reality. En vanzelfsprekend biedt het festival je ook volop mogelijkheden om op zoek te gaan naar interessante business-partners.

Datum, locatie en aanmelding

Het JPV-festival vindt plaats op donderdag 5 april van 14.00 tot 20.00 uur in de Metaal Kathedraal in Utrecht (Rijksstraatweg 20). Kijk voor het volledige programma en de wijze van aanmelding op de website van Jong Professionals Verenigd.

Deel deze pagina