DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Fotowedstrijd ‘Coolest Job’

08-02-2017

Fotowedstrijd ‘Coolest Job’

Foto's kunnen worden ingestuurd tot en met 13 maart!

Om toekomstig vaktalent voor de koudetechniek te interesseren, daagt branchevereniging NVKL medewerkers in de koudetechniek uit de coolste aspecten van hun vak zo goed mogelijk in beeld te brengen. Van 6 februari tot en met 13 maart kunnen alle koeltechnische monteurs in Nederland meedoen aan deze fotowedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

De fotowedstrijd van de NVKL maakt deel uit van een campagne waarin de brancheorganisatie de koeltechniek beter onder de aandacht van potentiële nieuwe monteurs wil brengen.
 

Coolest Job

Inzet van de fotowedstrijd is het laten zien van de meest bijzondere, uitdagende en mooie kenmerken van de ‘coolest job’. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen op de Facebook-pagina van de NVKL hun foto’s uploaden, waarna deze op een Facebook-galerij worden geplaatst. De NVKL brengt deze foto’s vervolgens onder de aandacht nieuw publiek.   
 

Prijzen

Alle in de fotogalerij opgenomen foto’s maken deel uit van de wedstrijd. Op basis van de beoordeling van een deskundige vakjury en het aantal op de foto’s uitgebrachte stemmen maken de deelnemers kans op mooie prijzen. De inzender van de mooiste foto met de meeste stemmen kan uitzien naar een weekend weg voor twee personen ter waarde van 400 euro. De meest creatieve foto levert een bedrijfsuitje voor 10 personen naar The Heineken Experience op. En de deelnemer met de beste weergave van het koeltechnische vak wint een GO-opleidingsbudget ter waarde van 2.500 euro! Met het wekelijks verloten van een VR-bril maken bovendien ook alle stemmers gedurende campagne een kans op een mooie prijs.
 

En de winnaar is…

De winnaars van de fotowedstrijd worden bekend gemaakt tijdens de van 28 tot en met 30 maart in Gorinchem plaatsvindende Klimaatvak 2017. Ook daarna zal de NVKL de foto’s gebruiken om de koudetechniek blijvend te promoten. 
 

Deelname

Deelname aan de fotowedstrijd is mogelijk tot en met 13 maart 2017. Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/verenigingnvkl of op www.nvkl.nl/coolestjob en doe mee!
 

Deel deze pagina