DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Gezocht! Projectleider Arbo voor technische installatie- en isolatiebranche

14-07-2017

Gezocht! Projectleider Arbo voor technische installatie- en isolatiebranche

Neem contact op voor meer informatie!

OTIB zoekt een projectleider Arbo voor de technische installatie- en isolatiebranche. Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten, het opleveren van voortgangsrapportages en de communicatie tussen de betrokken partners van de regiegroep Arbo. Hierbij gaat u zowel aan de slag om bestaande instrumenten verder te ontwikkelen, maar ook juist om nieuwe activiteiten op te zetten.

Wat vragen wij

OTIB is op zoek naar een projectleider met HBO werk- en denkniveau, kennis van arbo én van de branche en iemand die graag projectmatig werkt. U bent goed in plannen, organiseren en samenwerken. Daarnaast weet u effectief relaties op te bouwen, mensen te overtuigen en helder te rapporteren. Tot slot bezit u ook een scherpe politieke antenne.

Meer informatie

Bent u de persoon die wij zoeken om deze uitdaging aan te gaan? Of weet u iemand die geknipt is voor deze functie? Stuur een mail naar info@otib.nl voor meer informatie. Voor vragen en nadere informatie kunt u terecht bij de directeur van OTIB, Bea Berndsen, 06-51288383 of bij Annet van Vreeswijk (personeelszaken) 0348-437320.

Deel deze pagina