DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Girlsday 2017 enthousiasmeert meisjes voor techniek!

18-01-2017

Girlsday 2017 enthousiasmeert meisjes voor techniek!

13 april 2017: Girlsday!

Op 13 april 2017 openen opnieuw honderden technische bedrijven in heel Nederland hun deuren om meisjes tussen de 10 en 15 jaar te enthousiasmeren en kennis te laten maken met techniek. Tijdens deze jaarlijkse Girlsday krijgen de meisjes de mogelijkheid om in de praktijk te ervaren wat de werkzaamheden zijn in de dagelijkse beroepspraktijk. Ook maken ze de kans vrouwelijke professionals te ontmoeten. Doet u ook mee?
 
De jaarlijkse Girlsday wordt georganiseerd door VHTO met als doel dat meisjes zich nog beter én breder kunnen oriënteren op hun toekomstige studie- en beroepskeuze. De Girlsday biedt hiervoor alle mogelijkheden. Bedrijven inspireren op Girlsday niet alleen toekomstig talent, maar misschien ook wel hun toekomstige werknemers. De afgelopen jaren hebben vele duizenden meisjes en honderden bedrijven meegedaan aan Girlsday. En de aantallen nemen alleen nog maar toe!
 

Waarom Girlsday? 

Veel meisjes hebben geen goed beeld van de techniek en kennen weinig vrouwelijke voorbeelden uit de technische wereld. De wereld van de techniek staat ver van veel meiden vandaan. Terwijl deze wereld hen wel veel te bieden heeft! Hier brengt Girlsday verandering in. Honderden bedrijven openen hun deuren. Bedrijven die de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan Girlsday, hebben ervaren dat de betrokkenheid en bereidheid van medewerkers om zich in te zetten voor de toekomstige generatie groot is. 
 

Meedoen? 

Meldt u nu aan voor Girlsday! Wanneer u zich aanmeldt, zoekt VHTO een match tussen uw bedrijf en een school in de omgeving. Kijk hier voor meer informatie en laat u inspireren door video’s, foto’s en cijfers van voorgaande jaren. 
 

 

Deel deze pagina