DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Girlsday 2020: Open de deuren voor toekomstig talent

20-02-2020

Girlsday 2020: Open de deuren voor toekomstig talent

2 april 2020: Girlsday!

Op 2 april is het weer zover: honderden technische bedrijven in heel Nederland openen speciaal voor meisjes van tussen de 10 en 15 jaar oud hun deuren om hen te laten zien wat techniek voor hen in petto heeft. De meisjes maken op Girlsday 2020 dus kennis met hun mogelijke loopbaan. Ook in de techniek achter Nederland. 

De arbeidsmarkt van nu en morgen vraagt om gedreven medewerkers. En daar horen ook vakvrouwen bij. Om het aantal vakvrouwen in de techniek (fors) te vergroten toont Girlsday de meisjes van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs graag wat techniek juist voor hen te bieden heeft. Met een bezoek aan een technisch bedrijf laat Girlsday techniek voor meisjes  leven!

Girlsday zoekt bedrijven!
Je maakt het in de techniek. De technische installatiebranche mag dus op Girlsday  niet ontbreken. Want wij staan voor de techniek achter Nederland. Welk bedrijf gaat de uitdaging aan? Open de deuren. Laat meiden de kracht en magie van werken in de techniek ervaren. Een unieke ervaring voor de toekomstige vakvrouwen, maar ook voor de bedrijven! Het brengt dynamiek in het bedrijf, laat vaktrots groeien en het is vooral enthousiasmerend om te kunnen vertellen over je baan en mogelijkheden.

VHTO matcht scholen aan bedrijven
Deelname aan Girlsday is eenvoudig: VHTO coördineert, zorgt voor instructie- en promotiemateriaal en draagt zorg voor de koppeling tussen scholen en bedrijven in de regio. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.girlsday.nl voor meer informatie en meld je direct aan!

Deel deze pagina