DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

High Tea-bijeenkomst in Beekbergen op 15 november!

06-09-2018

High Tea-bijeenkomst in Beekbergen op 15 november!

Thema High Tea-bijeenkomst, 15 november: Veilig Werken

Speciaal voor ondernemende vrouwen in de regio Gelderland/Overijssel organiseert OTIB op donderdag 15 november in Beekbergen een High Tea-bijeenkomst over veilig werken. Naast het praktisch bespreken van het thema biedt de High Tea u alle mogelijkheid om plezierig te netwerken.

In de door II Mens en Werk verzorgde High Tea-bijeenkomst gaat u met andere ondernemende vrouwen in gesprek over het belang van veilig en gezond werken en bespreekt u hoe u veilig en gezond werken ook in úw bedrijf kunt vormgeven. Hierbij gaat het om zowel technische kennis en vaardigheden als om soft skills: de manier waarop u aan de orde stelt dat een situatie onveilig is of veiliger gemaakt kan worden. In de bijeenkomst zal gebruik gemaakt worden van het materiaal dat de installatie- en isolatiebranche voor werkgevers en werknemers heeft ontwikkeld.

Locatie en aanmelden

De High Thea vindt ’s middags plaats op Kasteel Spelderholt in Beekbergen en belooft een mooie bijeenkomst te worden. U kunt zich hier aanmelden.

Deel deze pagina