DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Hoe komt ú aan personeel?

11-10-2018

Hoe komt ú aan personeel?

Meld u aan voor een bijeenkomst 'Hoe kom ik aan personeel?'

Nu het werk in de technische installatiebranche weer aantrekt, hebben veel bedrijven moeite om voldoende vakmensen te vinden. Maar heeft u bij het zoeken naar nieuwe vakmensen ook al aan het benutten van diversiteit en sociaal ondernemerschap gedacht? In de bijeenkomst ‘Hoe kom ik aan personeel?’ nemen OTIB en UNETO-VNI u graag mee naar de mogelijkheden die diversiteit u biedt. Meld u daarom snel aan voor een bijeenkomst bij u in de regio!

Programma

Met presentaties en ervaringsverhalen van brancheondernemers biedt de bijeenkomst u een goed inzicht in de praktische mogelijkheden van diversiteit en sociaal ondernemerschap. Ook ontvangt u informatie over de steun die u vanuit OTIB, gemeenten en andere instanties kunt krijgen bij het door middel van diversiteit vervullen van vacatures

Data en locaties

De voor werkgevers, leidinggevenden en P&O-professionals bedoelde bijeenkomst ‘Hoe kom ik aan personeel?’ vindt plaats op de volgende data en locaties:

  • 17 oktober       Apeldoorn
  • 24 oktober       Nijmegen
  • 25 oktober       Hengelo
  • 19 november  Spijkenisse
  • 21 november  Assen

De bijeenkomst start om 16.00 uur en wordt rond 18.30 uur afgesloten met een buffet.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het programma en uw aanmelding voor uw kosteloze deelname op https://www.uneto-vni.nl/acties/hoe-kom-ik-aan-personeel!

Deel deze pagina