DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Ice Tea: Effectief werven en behouden van nieuwe werknemers

03-02-2017

Ice Tea: Effectief werven en behouden van nieuwe werknemers

Kom naar de speciale Ice Tea-bijeenkomst voor ondernemersvrouwen en ondernemende vrouwen binnen de koeltechniek!

In samenwerking met NVKL organiseert OTIB (het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf) speciaal voor vrouwen in de koudetechniek een nieuwe Ice Tea-bijeenkomst. Thema van de Ice Tea is Effectief werven en behouden van nieuwe werknemers. In de bijeenkomst staan het delen van kennis en ervaringen en het sparren met andere ondernemende vrouwen centraal.
 

Praktische insteek

Hoe vindt u de juiste werknemer voor uw bedrijf? Op basis waarvan past iemand in het team? Is diversiteit of de inbreng van nieuwe kennis hierbij van belang? En hoe zorgt u er als bedrijf voor dat uw nieuwe werknemers vervolgens voldoende worden uitgedaagd? Onder leiding van een deskundige workshopleider gaat u samen met andere ondernemende vrouwen actief op zoek naar effectieve antwoorden. Hiermee biedt de bijeenkomst u een goed inzicht in de verschillende mogelijkheden om met het werven en behouden van nieuwe werknemers aan de slag te gaan. Bovendien maken we met elkaar een concreet stappenplan waarmee u uw nieuwe kennis direct in de praktijk kunt brengen. 
 

Waar en wanneer? 

Op donderdag 16 maart 2017 ontmoeten wij u graag bij het bedrijf APAC in Utrecht. De inloop is vanaf 14.30 uur. We starten met het inhoudelijk programma om 15.00 uur en sluiten de Ice Tea af om 19.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
 

Aanmelden 

Deze middag wordt u kosteloos aangeboden. Aanmelden kan via www.otib.nl/Ice_Tea_16-03-2017.
 

Deel deze pagina