DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Ice Tea-bijeenkomst op 22 maart: aan de slag met Smart Working

12-02-2018

Ice Tea-bijeenkomst op 22 maart: aan de slag met Smart Working

Ice Tea-bijeenkomst: donderdag 22 maart, APAC in Utrecht

Hoe houdt u de vakmensen in uw bedrijf gekwalificeerd en betrokken? Hoe houdt u uw bedrijf aantrekkelijk voor de volgende generatie medewerkers? En hoe zorgt u met alle medewerkers voor de voor uw bedrijf benodigde innovatiekracht? In de op 22 maart door OTIB en NVKL georganiseerde Ice Tea-bijeenkomst leert u met Smart Working te investeren in de duurzame inzetbaarheid van bestaande en nieuwe vakmensen!
 

In deze speciaal voor ondernemende vrouwen in de koude- en luchtbehandelingstechniek bedoelde Ice Tea-bijeenkomst doet u inspirerende kennis op, deelt u uw ervaringen met het aantrekkelijk maken en houden van uw bedrijf en spart u met collega’s over de kansen voor het versterken van de instroom van nieuwe vakmensen.

Smart Working

Smart Working sluit aan bij de sociale vernieuwing van bedrijven die voorop willen blijven lopen. Dit betekent slim meebewegen met snel veranderende marktvragen. Maar ook slim investeren in de duurzame inzetbaarheid van het belangrijkste bedrijfskapitaal: de vakmensen. Smart Working biedt ruimte voor initiatieven om in alle lagen van het bedrijf de belangen van het bedrijf en de belangen van de vakmensen goed op elkaar af te stemmen.

Programma

In de Ice Tea-bijeenkomst geeft een ervaringsdeskundige u inzicht in de manier waarop u het persoonlijk ondernemerschap van werknemers kunt stimuleren. Daarna gaat u onder leiding van veranderexpert Anouk Groen (2knowhow) praktisch aan de slag met het creëren van beweging in uw bedrijf om uw bedrijf voor nieuwe vakmensen aantrekkelijk te maken en om de inzetbaarheid van de medewerkers in uw bedrijf duurzaam te versterken.

Waar en wanneer?

De energieke Ice Tea-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 maart bij APAC in Utrecht. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom. Het programma begint om 15.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Aansluitend bieden wij u de mogelijkheid om onder het genot van een kleine maaltijd en een drankje samen na te praten.

Aanmelden

OTIB en NVKL bieden u deze bijeenkomst kosteloos aan. Aanmelden kan via www.otib.nl/icetea-nvkl

Deel deze pagina