DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Indienen OSR-declaraties 2016 vóór 1 april!

08-02-2017

Indienen OSR-declaraties 2016 vóór 1 april!

Ga naar OTIB-online en dien uw declaraties in!

Heeft u voor de vakontwikkeling van uw werknemers in 2016 gebruik gemaakt van de OntwikkelingsStimuleringsRegeling (OSR)? Dien uw declaraties dan vóór 1 april 2017 in!

De OSR is bedoeld  voor cursussen, trainingen en overige scholingsactiviteiten waarbij de werkgever de scholingskosten voor zijn rekening neemt. 
 

Hoogte tegemoetkomingen

Met betrekking tot het jaar 2016 kunt u per werkgever eenmalig aanspraak maken op 800 euro tegemoetkoming, ongeacht het aantal werknemers dat bij u in dienst is. Deze tegemoetkoming kan worden ingezet voor cursussen en/of opleidingen van uw werknemers.
 

Dien uw declaraties tijdig in

U kunt de declaraties van de gevolgde cursussen, trainingen en andere scholingsactiviteiten vóór 1 april en exclusief BTW declareren via OTIB-online (waarop u ook uw saldo kunt bekijken). Hierna vervallen alle rechten. 
 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en de declaratiemogelijkheden van de OSR op OTIB’s OSR-webpagina of neem contact op met de OTIB-Servicedesk via 0800-8855885 of via servicedesk@otib.nl.
 

Deel deze pagina