DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Innovatie Experience in Eindhoven

07-11-2018

Innovatie Experience in Eindhoven

Samen naar de toekomst

De wereld om ons heen verandert snel. Van de energietransitie tot internet of things en van 3D-printtechnologie tot de robotisering. Stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor onze manier van leven.

OTIB - RBPI (Regionaal Beleidsplatform Installatietechniek) Zuid Nederland en de afdeling Elektro- en Installatietechniek van het Summa College starten op 29 november hun zoektocht naar mogelijke kansen en samenwerking. De start is tijdens de Innovatie Experience. Op het programma staat onder andere ‘The Big Shift’, een inspirerende speeddate met de toekomst.

Voor wie?

Het Summa College wil deze uitdaging aangaan met directeuren, eigenaren, praktijkopleiders, P&O’ers en HRM’ers uit de technische installatiebranche en alle partners van het netwerk in de RBPI-regio Eindhoven. Je bent dus van harte welkom!

Meld je aan

Reserveer dus donderdag 29 november van 16.00 – 19.00 uur in je agenda. Aanmelden kan tot 21 november via deze link. Het evenement is op de BI-Campus, gelegen aan de BIC 1 in Eindhoven.

Vragen

Meer informatie staat in de uitnodiging op onze site. Heb je nog vragen? Mail dan naar Marianne van Meel (OTIB-RBPI) of Guido van Eijk (Summa Elektro- en Installatietechniek).

Deel deze pagina