DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Inspiratie, motivatie en aan de slag met je loopbaan: een verslag van OTIB op de Vakbeurs Hardenberg

01-10-2018

Inspiratie, motivatie en aan de slag met je loopbaan: een verslag van OTIB op de Vakbeurs Hardenberg

Vakbeurs Hardenberg: Je kunt meer in de techniek!

Afgelopen 11 tot 13 september was hij er weer, De Vakbeurs Hardenberg, bestaande uit de Installatie Vakbeurs en de Elektro Vakbeurs Hardenberg. Uiteraard was OTIB sterk vertegenwoordigt en zoals we dat graag doen: in samenwerking met heel veel andere sterke partijen uit de branche. Alleen gezamenlijk stellen we de vakmensen in staat hun talent optimaal te ontwikkelen.

Innovatie, verandering, een nieuwe mindset ten opzichte van ontwikkeling……dat breng je niet alleen teweeg. Dat kan alleen als je nauw samenwerkt met iedereen in de branche. Daarom deelde OTIB haar stand met opleiding- en ontwikkelingspartners en dienstverleners in de branche, zoals Stichting collegiale in- en uitleen installatietechniek, IW, Tutorial Opleiding & Advies, Building Jobs, Metechnica BV, Kenteq, Deltion College en Avans+.


Regie op je loopbaan

Wat hebben we veel bezoekers kunnen inspireren regie te nemen over hun eigen loopbaan. Mensen leerden van de arbeidsmarktcoaches waar hun kansen liggen in de veranderende arbeidsmarkt. Tijdens de Vrouwendag raakten vrouwen én mannen geïnspireerd over hun rol in de installatietechniek. En tijdens het Beroep van de toekomst- spel werd volop gespeculeerd over de verschillende rollen in de toekomstige installatietechniek. Ten slotte lieten we de mogelijkheden zien van AR en VR voor je bedrijf en voor opleidingen. 
 
Ook de College Tour was wederom een groot succes. De stands van TECE en Jäger Direkt kwamen als grote winnaars uit de wedstrijd. De jury, bestaande uit jonge talenten, roemden hun stands om hun “goeie uitleg” en “mooie producten”. Kijk hier voor meer informatie over de College Tour en de winnaars. 
 

Deel deze pagina