DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Inspiratiesessie 'Mensenwerk: oud naast nieuw'

24-04-2019

Inspiratiesessie 'Mensenwerk: oud naast nieuw'

Donderdagmiddag 20 juni 2019 organiseren Techniek Nederland, OTIB, TVVL , ISSO in samenwerking met TNO een inspiratiesessie over het thema ‘Mensenwerk: oud naast nieuw’. Dit volgt op de lancering van Connect2025 in maart 2018. De bijeenkomst is voor en door HRM-managers, opleidingsfunctionarissen en directieleden.

Het onderwerp is ‘hot’. Om het innoverend vermogen van de technieksector te vergroten gaat het binnen dit thema om twee uitdagingen:
 
  • Installatiebedrijven staan voor de uitdaging om voldoende gekwalificeerd technisch personeel te vinden en in te zetten, terwijl daar een groot tekort aan is.
  • Werknemers staan voor de uitdaging om duurzaam en productief inzetbaar te blijven, door blijvend te investeren in hun vakmanschap.
Hoewel de sector al veel doet op dit thema, vragen de uitdagingen om een cultuuromslag.
 
De bijeenkomst heeft het karakter van intervisie: bedrijven leren tijdens de bijeenkomst van elkaar en halen inspiratie en ideeën op om met genoemde vraagstukken aan de slag te gaan.
 
De bijeenkomst duurt van 13.30 tot 18.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. De bijeenkomst vindt plaats bij OTIB, Korenmolenlaan 4 in Woerden. Mis het niet en meld je nu aan! Kijk voor het volledige programma en om aan te melden op de website van Techniek Nederland.

Deel deze pagina