DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Je kunt meer in de techniek: ontdek het op de Vakbeurs Hardenberg

30-07-2018

Je kunt meer in de techniek: ontdek het op de Vakbeurs Hardenberg

OTIB op de Vakbeurs in Hardenberg 11-13 september

Dat de techniek het leukste veld is om in te werken, dat wist je vast al. Dat je als installateur een van de belangrijkste mensen bent om een huis, kantoorpand, of ander gebouw handig én comfortabel te maken, wist je vast ook. En dat jij met jouw werk vaak essentieel bent in gebouwen milieuvriendelijker maken, heb je ook vast al eens eerder gehoord.  
 

Maar weet jij ook wat er allemaal verder mogelijk is? Je kunt namelijk meer in de techniek. Ontdek het in het loopbaan- en inspiratiecentrum van OTIB tijdens twee van de grootste vakbeurzen voor de technische installatiebranche: de Installatie Vakbeurs Hardenberg en Elektro Vakbeurs Hardenberg. Ofwel, Vakbeurs Hardenberg. We zien je daar graag 11 – 13 september 2018. 

Verbreed je kennis en creëer je eigen loopbaan, ontdek de mogelijkheden van virtual en augmented reality, of doe mee aan een van de inhoudelijke sessies.
 
Alles over onze stand vind je hier. Daar kun je je ook direct aanmelden voor een van de sessies. Wie zien je graag in september in Hardenberg! 
 

Deel deze pagina