DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Kampioenen uit de branche bekend!

19-03-2018

Kampioenen uit de branche bekend!

De finales van Skills Heroes vonden 15 t/m 17 maart plaats op meerdere locaties in Overijssel.

Het zit erop! Skills The Finals 2018 is tot een mooi eind gekomen! Nederland is 59 jonge vakkampioenen en –teams rijker. Ook vanuit de technische installatiebranche deden er vakmannen mee!

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Minister van Onderwijs, cultuur en wetenschap: Ingrid van Engelshoven, mbo ambassadeur Sil de Weerd en Zohair El Yassini, lid van de Tweede Kamer fractie VVD hingen de medailles om bij de winnaars!  De uitslagen: 
 

Elektrotechnicus gebouwen

1. Jasper Olthuis - Deltion College
2. Pim Janssen - Rijn IJssel
3. Jordi de de Hond - ROC Tilburg
 

Sanitaire- en Verwarmingstechnicus

1. Julian van Lohuizen - Deltion College
2. Rik Schellevis - ROC Nova College
3. Kevin Schipper - ROC Nova College
 

Een lange route afgelegd

Deze winnaars hebben een lange weg afgelegd! Skills Heroes startte met voorrondes op de eigen school waarvoor WorldSkills Netherlands de wedstrijdopdrachten ontwikkelt. De opdrachten werden ontwikkeld op basis van de kwalificatiedossiers. De winnaar(s) van de voorrondes mochten  deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden, waarbij zij strijden tegen studenten van andere mbo-instellingen. Deze wedstrijden vonden plaats op diverse mbo-instellingen in het land, met door WorldSkills Netherlands ontwikkelde wedstrijdopdrachten. De winnaars gingen door naar de nationale finale. 

kijk voor meer informatie op: www.skillsthefinals.nl

Deel deze pagina