DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Leerexcursie energie en duurzaamheid

21-01-2020

Leerexcursie energie en duurzaamheid

Misschien is je bedrijf al helemaal toekomstbestendig en weten jullie alles al van warmtepompen en de energietransitie. Ben je nog niet helemaal zo ver en wil je wel meer weten? Dan organiseren wij voor jullie bedrijf een leerexcursie Energie en Duurzaamheid.

Tijdens deze excursie maakt jullie bedrijf kennis met de energietransitie. Het doel is om jouw organisatie een bewuste keuze te laten maken of en hoe de energietransitie past in het huidige klant- en productpakket. Jouw bedrijf wordt begeleid in de keuzes en de gevolgen die dat heeft voor je bedrijf. Ook kijken we naar gevolgen voor het opleiden van je personeel.

De leerexcursie duurt van 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Globaal programma: 16:00 uur - ontvangst en inleiding op het thema:

  • wat is er aan de hand, welke ontwikkelingen komen op ons af?
  • welke keuzes zijn er te maken?
  • wat verwachten klanten van je vakmanschap en de organisatie?
  • waar kun je kennis halen?

16: 30 uur - technische kennismaking

  • Kennismaking met duurzame systemen waaronder de warmtepomp op het niveau van de deelnemers.

17:30 – 18:00: Afsluiting met een drankje.

Er kunnen ongeveer 15 mensen per keer deelnemen. Bij voorkeur nemen alle werknemers en werkgever deel aan deze activiteit, dus niet alleen monteurs. De energietransitie kan immers gevolgen hebben voor alle werknemers. Het programma is aan te passen aan de wensen.

De leerexcursie wordt op afroep georganiseerd in de IW-vestiging Hoofddorp. Dit is een warmtepompcentrum en dus dé locatie om dit te organiseren.

Meld je aan
Is jouw bedrijf geïnteresseerd dan kun je dat doorgeven aan Regiomanager bedrijven: Guy van der Valk 0348-437372 of mail met  g.vdvalk@otib.nl. OTIB kan samen met je bedrijf kijken wat de mogelijke volgende stap is.

 

Deel deze pagina