DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Lezend de techniek in

17-01-2018

Lezend de techniek in

Stichting Kinderen Lezen Techniek

Jonge kinderen enthousiast maken voor techniek kan op vele manieren. De manier van Stichting Kinderen Lezen Techniek is het uitgeven van onder andere boeken voor kinderen van vier tot twaalf jaar. ‘Een nieuwe ster voor Theater Popcorn’ is het nieuwste boek van de stichting en is speciaal geschreven van meiden van 7 tot 9 jaar.
 

OTIB ondersteunt de Stichting Kinderen Lezen Techniek door middel van financiering en technische expertise. OTIB-onderwijscoördinator Peter Smulders is tevens voorzitter van het stichtingsbestuur.

Leesonderwijs

De techniekboeken van de stichting verschijnen zowel zelfstandig als in verschillende reeksen en zijn bedoeld voor meerdere doelgroepen, variërend van kleuters tot leerlingen van groep 8. Zo heeft de stichting in bijna 20 jaar tijd zowel pictoboeken als vele praktische ‘overlevingsboeken’ en spannende leesboeken uitgebracht waarin techniek centraal staat. Het zojuist verschenen boek neemt meiden van 7 tot 9 jaar mee in de wereld van het theater… en dus van de techniek! Door techniek zo dicht mogelijk bij de belevingswereld van kinderen te brengen, hoopt de stichting te bevorderen dat kinderen bij hun oriëntatie op hun vervolgonderwijs gemakkelijker de stap naar techniek maken.

Meer informatie

Het nieuwste boek van de Stichting Kinderen Lezen Techniek kunt u vinden en bestellen bij uitgeverij Zwijssen. Meer informatie over de door de stichting uitgegeven boeken vindt u hier.

Deel deze pagina