DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Maak werk van uw ervaring met de workshop 50+!

25-04-2018

Maak werk van uw ervaring met de workshop 50+!

De workshops 50+ gaan binnenkort van start. Meld u snel aan!

Werkt u al lang in de technische installatiebranche? Met uw ervaring kunt u werk maken van uw toekomst! Wilt u blijven werken zoals u nu werkt? Of wilt u uw kennis, ervaring en vakmanschap misschien op een andere manier voor uw bedrijf inzetten? De antwoorden op deze en andere vragen vindt u in de workshop 50+. De nieuwe reeks workshops gaat binnenkort van start. Meld u dus snel aan!

De workshop 50+ is speciaal bedoeld voor werknemers van 50 jaar en ouder die werkzaam zijn in de technische installatiebranche. In de workshop staat de inzet van uw vakmanschap centraal, zowel voor uw bedrijf als voor uzelf. En dan gaat het om technisch en niet technisch vakmanschap.  Iedereen uit de branche is welkom

De workshop 

In de workshop 50+ gaat u samen met andere ervaren branchecollega’s concreet met uw toekomst aan de slag. U denkt na over uw loopbaan en stelt onder deskundige begeleiding een persoonlijk plan op. Een plan dat grip geeft op de inzet van uw ervaring. Met de workshop 50+ heeft u de sleutel naar uw toekomst in handen!

Ontwikkelcoach en waardebon

Na afloop van de workshop ontvangt u een waardebon van 500 euro die u in overleg met uw werkgever kunt inzetten voor scholing en ontwikkeling. Bespreek uw toekomst met een ontwikkelcoach of schrijf u in voor een passende cursus of een training. Met de workshop 50+ komen uw ambities dichterbij!

Data en locaties

OTIB verzorgt de van 9.30 tot 16.30 uur durende workshop 50+ in heel Nederland. In overleg met uw werkgever kunt u dus altijd kosteloos deelnemen aan een workshop bij u in de regio. Kijk hier voor de voor u geschikte datum en locatie en meld u direct aan!

Meer informatie

Meer informatie over de workshop vindt u op www.ervaringiswinst.otib.nl.

Deel deze pagina