DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

13-03-2019

Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

Meld je aan voor de masterclass!

Heb je het te druk om een studie bedrijfskunde te volgen, maar wil je wel investeren in praktische kennis en handige tools om je bedrijfsresultaat te vergroten? Maak dan op 1 april kennis met de nieuwste bedrijfskundige inzichten voor technische installatiebedrijven op de masterclass ‘Bedrijfskunde in 1 dag’!

De in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit samengestelde masterclass van Techniek Nederland en OTIB  is speciaal bedoeld voor directeur-eigenaren en managers van bedrijven met 20 tot 1.000 werknemers. De bedrijfspraktijk van de installatiebranche staat in de masterclass centraal. Daarnaast biedt de masterclass je alle gelegenheid om met collega’s te netwerken.

Programma
In de masterclass verdiep je je in de zes onderwerpen die je bedrijfsrendement bepalen: strategie, financieel management, ondernemerschap, HRM, marketing en leiderschap. Bij elk onderwerp geeft de masterclass je nuttige bedrijfskundige inzichten, slimme tips en praktische handvatten die je direct op jouw bedrijf kunt toepassen.

Datum en locatie
De masterclass vindt plaats op maandag 1 april aan de Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25 in Breukelen. Het inhoudelijke programma duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Voor lunch en afsluitende borrel wordt gezorgd.

Meer informatie een aanmelden
Je deelnamekosten aan deze masterclass bedragen 395 euro. Kijk hier voor meer informatie over de masterclass en meld je aan. Voor eventuele vragen over het inhoudelijke programma kun je contact opnemen met Laurens de Vrijer via l.devrijer@technieknederland.nl en via 079-3250740.

Deel deze pagina