DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Medailles voor vakmanschap

02-10-2018

Medailles voor vakmanschap

Euroskills 2018

Julian van Lohuizen en Jasper Olthuis wonnen tijdens EuroSkills 2018 de medal of excellence, een medaille die alleen wordt uitgereikt bij het verrichten van een bovengemiddelde prestatie. Een terechte waardering voor de inzet van deze jonge vaktalenten voor hun prestaties in Boedapest. 

Aan EuroSkills deden dit jaar 530 jongeren uit 28 landen mee. Een feest van vakmanschap en talent. Julian en Jasper maken deel uit van Team Nederland, dat bestaat uit 31 jongeren die allemaal nationaal kampioen zijn binnen hun vakgebied, variërend van bloembinden tot autotechniek.

Erkenning

Julian was al tweevoudig Nederlands kampioen sanitaire- en verwarmingstechniek. Hij volgt lessen bij het Deltion College in Zwolle en doet praktijkervaring op bij Elders Totaalinstallateur in Raalte. Schoolgenoot Jasper was al nationaal kampioen elektrotechniek. Het winnen van de medal van excellence is voor beide kampioenen een teken van erkenning  voor hun vakmanschap. Goede voorbereiding, ijzeren zenuwen en presteren op het goede moment waren de ingrediënten voor het succes.

Deel deze pagina