DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Meld je aan voor TopStarters 2019

21-11-2018

Meld je aan voor TopStarters 2019

Heb je een getalenteerde starter in dienst?  

Tussen 16 januari en 12 februari organiseert OTIB de TopStarters-dagen. Dit zijn inhoudelijke ontwikkelingsdagen waarin jongeren tijdens interactieve workshops werken aan hun persoonlijke vaardigheden. Zo wordt hun passie voor het technische vak nog verder aangewakkerd. Een absolute aanrader dus voor iedereen die net is begonnen in ons mooie vakgebied.

Interactieve workshops

Topstarters gaat over jouw toekomst. ‘s Morgens zijn er vier workshops die gaan over onderwerpen uit je dagelijkse werk. Geen slaapverwekkende verhalen, maar interactief en uitdagend. ‘s Middags speel je The Game! Alles wat je in de ochtend geleerd hebt, pas je daarin toe. Na afloop krijg je bovendien een scholingstegoed van € 500!

Data en locaties

De TopStarters-dagen zijn in 2019 in acht steden, verspreid over het hele land:
16 januari Alkmaar (AFAS stadion)
22 januari Utrecht (Stadion Galgenwaard)
25 januari Breda (NAC Stadion)
29 januari Heerenveen (Abe Lenstra Stadion)
31 januari Eindhoven (Philips Stadion)
5 februari Apeldoorn (Omnisport Apeldoorn)
8 februari Enschede (Grolsch Veste)
12 februari Rotterdam (De Kuip)

Meld je nu aan!

In voorgaande jaren deden al bijna 17 duizend enthousiaste jongeren mee aan TopStarters. Ook dit jaar gaat het weer hard met de inschrijvingen. Deze week heb je een barcode ontvangen thuis om je aan te melden: doe dit vandaag nog!

Heb je een getalenteerde starter in dienst?

Meld hem of haar dan snel aan voor één van deze TopStartersdagen en maak van je starter een TopStarter. Deelname aan TopStarters loont. Zo’n 88% ontwikkelt zich als vakman/vakvrouw en blijft langer in dienst. TopStarters is daarmee een investering in kwaliteit en in de toekomst van de branche. Deze week heb je de informatie ontvangen over TopStarters, met een overzicht van uw jonge werknemers die hiervoor in aanmerking komen. Meld hen aan op topstarters.otib.nl

 

 

Deel deze pagina