DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Met nieuw vakmanschap energieneutraal bouwen!

25-04-2018

Met nieuw vakmanschap energieneutraal bouwen!

BuildUpSkills-conferentie ‘Met nieuw vakmanschap energieneutraal bouwen’ op 5 juni

Bent u al klaar voor het energieneutraal bouwen en installeren in 2020? Wat vertellen de nieuwe Europese richtlijnen u hierover? En wat kunt u doen om slim op de richtlijnen in te spelen? Ontdek uw kansen op de op 5 juni in Amersfoort plaatsvindende BuildUpSkills-conferentie ‘Met nieuw vakmanschap energieneutraal bouwen’ en schrijf u snel in!

De conferentie is speciaal bedoeld voor alle bedrijven en onderwijsinstellingen die actief (willen) zijn op het gebied van de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Wat kunt u verwachten?

In het ochtendprogramma van de conferentie presenteren de consortiumpartnerts van BuildUpSkills u hun in de afgelopen jaren opgedane jaren opgedane kennis en ervaring bij het inrichten van de kennisinfrastructuur voor duurzaam bouwen. Ook krijgt u inzicht in hoe andere landen in Europa invulling aan energieneutraal bouwen geven. Doekle Terpstra (UNETO-VNI), Maxime Verhagen (Bouwend Nederland) en Energiecommissaris Ruud Koornstra bieden u vervolgens hun visie op hoe zij de vernieuwingsslag binnen de sector verder willen stimuleren. 

In het middagprogramma gaat u actief aan de slag met wat de nieuwe Europese richtlijnen voor energieneutraal bouwen en installeren voor u betekenen. Met workshops en presentaties krijgt u inzicht in de stappen die u als bedrijf of onderwijsinstelling kunt nemen om zo slim mogelijk in te spelen op de nieuwe eisen van de energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Locatie

De op uw toekomst gerichte conferentie vindt plaats bij MBO Amersfoort, Hardwareweg 15 in Amersfoort. De conferentie start om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Meld u aan!

De conferentie belooft een inspirerende dag te worden voor iedereen die binnen de bouw- en installatiebranche actief is op het terrein van duurzaam bouwen. Meld u daarom hier aan voor uw kosteloze deelname en uw workshopkeuzes!

Deel deze pagina