DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Miniconferentie & Voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’

Toekomstbestendig projecten realiseren!

04-10-2019

Miniconferentie & Voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’

OTIB-RBPI, BIM 5, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Bouwmensen en IW nodigen u van harte uit voor een miniconferentie & Theatervoorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ met als doel om toekomstbestendig projecten te realiseren. 18 november in de Verkade Fabriek in Den Bosch.
 
‘Nieuwe vrienden’ is een sprankelende en meeslepende muziektheatervoorstelling over een met liefde, bloed, zweet en tranen opgebouwd familiebedrijf die toe is aan een nieuwe koers. ‘Nieuwe Vrienden’ is het verhaal van samenwerkingspartners, van durven te innoveren, van boeien en binden van een nieuwe generatie, van geloof in eigen kunnen en van het uit de schaduw kruipen van de ‘grote jongens’. Kortom: hoe creëren we nieuwe kansen en hoe gaan we deze benutten?
 
Voorafgaand aan de voorstelling is er een miniconferentie waarin we tegen de achtergrond van de energietransitie en een leven lang ontwikkelen, het thema ‘innovatief samenwerken’ bespreken. Wat doen we al samen? Wat zouden we samen nog kunnen oppakken? Welke initiatieven liggen er en hoe kunnen we eventueel bestaande samenwerkingsvormen breder maken? We kijken naar regionaal en lokaal bewezen succesvolle samenwerkingsvormen. Tussen bedrijven én branches onderling, maar ook tussen bedrijven en het onderwijs. Het gaat om het maken van ‘nieuwe vrienden’ en samen projecten te realiseren.
 
Programma
15.30 – 16.00 uur Inloop / Registratie
16.00 – 17.45 uur Miniconferentie ‘Nieuwe Vrienden’
17.45 – 19.00 uur Buffet
19.00 – 20.45 uur Voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’
20.45 – 21.30 uur Netwerk borrel
 
Aanmelden
Praat en denk mee over onze gezamenlijke toekomst én de vraag wat dit kan betekenen voor u, uw bedrijf, uw medewerkers en de inhoud van het onderwijs.
 
Mis het niet en meld je aan!

 

Deel deze pagina