DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuw: Masterclass Het lerende vermogen van de organisatie

28-02-2018

Nieuw: Masterclass Het lerende vermogen van de organisatie

Inspirerende OTIB-masterclass voor P&O-ers

Bent u een echte P&O-er die dagelijks het beste uit uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf probeert te halen? Meld u dan snel aan voor de nieuwe inspirerende OTIB-masterclass voor P&O-ers waarin het leervermogen van uw bedrijf centraal staat. In de tweedaagse masterclass gaat u aan de slag met de mogelijkheden van werkplekleren en het inrichten van de leercultuur en leert u hoe u de inzetbaarheid van uw vakmensen kunt vergroten.

De P&O-masterclasses van OTIB verbinden kennis en ervaring aan uw dagelijkse praktijk en helpen u om uw P&O-vakmanschap te versterken. De bouwstenen van de masterclasses zijn ontmoeten, verdiepen en van elkaar leren.

Twee inspirerende dagen

De masterclass ‘Het lerende vermogen van de organisatie’ bestaat uit twee dagen. Op de eerste dag maakt u kennis met de theorie van het werkplekleren (het al doende op de werkplek leren) en de leercultuur (de omgeving die werkplekleren mogelijk maakt) en brengt u de bestaande leercultuur van uw bedrijf in kaart. Op de tweede dag gaat u actief aan de slag met het praktisch vormgeven van de kansen en mogelijkheden van werkplekleren en een goede leercultuur in uw bedrijf.

Data en locaties

De eerste masterclassdagen vinden plaats op 26 maart in Zwolle of op 27 maart in Rotterdam. De verdiepende masterclassdagen volgen op dezelfde locaties op 9 april of 16 april. Beide dagen starten om 15.00 uur en duren tot 19.00 uur. Voor een kleine avondmaaltijd wordt gezorgd.

Meer informatie en aanmelden

De masterclass staat open voor iedereen die in zijn of haar bedrijf verantwoordelijk is voor P&O. Kijk hier voor meer informatie en uw kosteloze deelname aan de masterclass op www.otib.nl/PenO_masterclass_2018-1  of neem contact op met de OTIB Servicedesk via 0800-8855885!

Deel deze pagina