DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuw: Webinars Veilig & Gezond werken

24-10-2018

Nieuw: Webinars Veilig & Gezond werken

Tips, praktijkvoorbeelden en informatie over workshops!

II Mens & Werk heeft speciaal voor de installatie- en isolatiebranche Webinars ontwikkeld over gezond en veilig werken! Maak kennis met onze trainers, experts én ervaringsdeskundigen! U kunt rekenen op tips, praktijkvoorbeelden en informatie over de nieuwste workshops. Bekijk alle Webinars op het YouTube-kanaal van II-Mens & Werk: Veilig Werken.

Risicomanager Arco Engelen vertelt over de laatste ontwikkelingen voor veilig en gezond werken. In aanloop naar de Praktijkdagen Veilig Werken neemt hij u mee in de belangrijkste onderwerpen, de inspectie SZW, het verschil tussen gevaren en risico’s en de asbestinventarisatie. Waarom kijken mensen wel naar gevaren en niet naar risico’s? Engelen vertelt u hoe risico’s het beste kunt inschatten! Bekijk de webinar hier

Werken op hoogte!
Trainers Cees Kooij en Jan Pero gaan in op risico’s bij het werken met een hoogwerker en werken op hoogte. Wat zijn de randvoorwaarden voor het werken langs de openbare weg? Welke type hoogwerkers zijn er? Wat zijn de risico’s van grensverleggend gedrag? En welke aanpak kiest u bij werken op hoogte? Preventie staat hierbij voorop! Laat u inspireren door deze ervaren trainers! Bekijk hier de webinar over werken op hoogte! Hier vindt u de webinar werken met een hoogwerker!

Rol van de werkgever
Advocate arbeidsrecht Denise Bakker deelt haar expertise over werkgeversaansprakelijkheid. Hoe gaat u als werkgever om met de zorgplicht voor zzp’ers en uitzendkrachten? Wanneer dienen arbeidsongevallen gemeld te worden bij de inspectie? Bakker biedt meerdere eye-openers over uw aansprakelijkheid als werkgever!

Aan de slag met RI&E
Tijdens sommige Webinars kunt u ook direct aan de slag. Experts Rien van de Laar en René van Beers nemen u stap voor stap mee bij de uitvoering en voordelen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Jan Baaijens van bedrijf Paree, vertelt u zijn ervaringen met de RI&E op de werkvloer. Middels de Webinars zet u de volgende stap naar een gezonde en veilige werkplek!

Nieuwsgierig geworden? U vindt de Webinars hier!

Deel deze pagina