DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe cursus Praktisch Personeelsmanagement op 16 september van start!

18-06-2019

Nieuwe cursus Praktisch Personeelsmanagement op 16 september van start!

Nieuwe cursus Praktisch Personeelsmanagement van start!

De technische installatiebranche zit in de lift. Nieuwe opdrachten en nieuwe opdrachtgevers bieden je bedrijf groeikansen, maar ook uitdagingen. Hoe zet je bijvoorbeeld je huidige vakmensen zo goed mogelijk in? En hoe slaag je erin om jouw vakmensen te behouden? De innovatieve cursus Praktisch Personeelsmanagement leert je jouw vakmensen door middel van goed personeelsbeleid te stimuleren, te motiveren en te laten presteren. De cursus gaat op 16 september in Vianen van start. Schrijf je nu in!

De cursus

In de cursus maak je de koppeling tussen de ontwikkelingen in de branche en in je eigen organisatie en de effecten hiervan op jouw personeelsbeleid. Het cursusprogramma volgt hierbij de opbouw van personeelsmanagement: instroom, doorstroom en uitstroom. Zo leer je met OTIB-skillsmanager een functieprofiel op te stellen en oefen je met sollicitatie-, functionerings- en verzuimgesprekken. Ook krijg je in de cursus inzicht in de manieren waarop je jouw vakmensen in hun werk kunt stimuleren. En hoe je social media kunt inzetten bij het werven van nieuwe vakmensen en bij het communiceren met je huidige vakmensen. Voorafgaand aan de cursus ontvang je een vragenlijst om jouw persoonlijke leervragen in kaart te brengen. De uitkomsten hiervan worden in een telefonische intake besproken en waar mogelijk in de cursus meegenomen.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor directeuren en leidinggevenden die de grip op hun personeelsbeleid willen versterken en voor P&O-professionals die hun kennis over personeelsbeheer en de effectieve inzet van personeelsinstrumenten willen vergroten.

Cursuslocatie en -data

De cursus vindt plaats bij Van der Valk in Vianen en bestaat uit de volgende vijf cursusdagen: 16 september, 7 en 28 oktober, 11 en 25 november. Elke cursusdag duurt van 9.30 tot 16.30 uur.

Kosten en aanmelden

De cursuskosten bedragen  495 euro per deelnemer (excl. btw).  De cursuskosten kun je eventueel via de OSR declareren.

Aan de cursus kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen. Kijk daarom hier voor meer informatie en meld je snel aan! 

Deel deze pagina