DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe docenten- en instructeurspool Technische Branches helpt de toekomstige vakman en vakvrouw op te leiden

04-10-2018

Nieuwe docenten- en instructeurspool Technische Branches helpt de toekomstige vakman en vakvrouw op te leiden

Uniek project start in Midden Nederland  

Het docententekort in de regio Midden Nederland heeft de technische O&O-fondsen (OTIB, A+O Metalektro en OOM) in de actiestand gezet. Ervaren en gemotiveerde vakmensen uit de Installatie-, Metalektro-, of Metaalsector worden nu in korte tijd opgeleid tot assistent-docent voor technische ROC ’s en vmbo’s. Je combineert je hoofdbaan in de techniek met een baan in het onderwijs. Een absolute primeur in Midden Nederland.
 

Regio in actie

Met het scholingstraject om medewerker(s) op te leiden om in het onderwijs actief te zijn, ontstaan veel voordelen. Naast het feit dat zo de tekorten kunnen worden opgevuld, geeft dit vakmensen de perfecte kans om hun kennis en ervaring over te dragen aan de nieuwe generatie én hun eigen loopbaan te verbreden. Voor werkgevers een uitgelezen manier om mee te helpen de toekomstige vakmannen en vakvrouwen goed op te leiden én de eigen mensen verder te ontwikkelen. Om de vakmensen toe te rusten op hun rol binnen het onderwijs is hogeschool Utrecht verzocht om de opleiding te verzorgen. 
 

NIEUWSGIERIG?

Meer weten?  Neem contact op met: H. Haring (projectleider) h.haring@rbpi.nl 
 
Of met: 
Erik Hans Boek (regiomanager OTIB) eh.boek@otib.nl 
Evert Polhoud (regiomanager OOM) e.polhoud@oom.nl 
Ben Kemna (regiomanager A+O Metalelektro) B.Kemna@ao-metalektro.nl
 

Deel deze pagina