DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe Inspiratieve P&O-Masterclasses

21-02-2017

Nieuwe Inspiratieve P&O-Masterclasses

Meld u nu aan voor de één van de masterclasses

Na het grote succes in 2016 wordt dit jaar wederom een nieuwe reeks P&O-masterclasses georganiseerd. De thema’s voor deze reeks masterclasses komen voort uit de wensen die u en/of uw vakgenoten uit de branche hebben aangegeven. De masterclasses verrijken uw kennis, koppelen theorie aan uw eigen praktijk en helpen u uw P&O-sleutelfunctie te optimaliseren. De bouwstenen van de masterclasses zijn: ontwikkelen, ontmoeten, verdiepen en inspireren. 

In de nieuwe masterclasses voor P&O-professionals nemen we u graag mee op uw eigen ontdekkingstocht langs drie thema’s. Interactief en concreet passend bij uw praktijk. 
 

Drie thema's

De serie P&O-masterclasses is opgebouwd rond drie thema’s. U kunt zelf kiezen hoeveel masterclasses u wilt volgen. Per thema zijn twee masterclasses gepland, op verschillende data en locaties. Alle data en thema’s op een rij: 
 
  • 6 april, Strategische personeelsplanning, Hoofddorp of omgeving 
  • 10 april, Strategische personeelsplanning, Beuningen 
  • 11 mei, Werving & Selectie, Rotterdam 
  • 15 mei, Werving & Selectie, Zwolle 
  • 5 oktober, Leercultuur, Amersfoort
  • 10 oktober, Leercultuur Den Bosch, Tilburg
De masterclasses starten om 15.00 uur en duren tot 19.00 uur (inclusief een kleine avondmaaltijd).
 
De masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die binnen zijn of haar bedrijf verantwoordelijk is voor P&O. Inschrijving voor één of meer masterclasses is kosteloos. Aanmelden kunt u via het inschrijfformulier www.otib.nl/PenO-masterclasses2017.

Deel deze pagina