DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe kennis opdoen: Ontwerp en installatie van energieopslagsystemen

23-04-2018

Nieuwe kennis opdoen: Ontwerp en installatie van energieopslagsystemen

Cursus ‘Ontwerp en installatie van energieopslagsystemen’ op 31 mei

De energietransitie staat op de agenda en u als vakman of vakvrouw heeft de sleutel in handen. Investeer nu in uw kennis! Op 31 mei vindt in Gorinchem een nieuwe cursus plaats waarin u in één dag alles leert over het ontwerpen en  de installatiemogelijkheden van energieopslagsystemen. Wilt u uw klanten deskundig kunnen adviseren over de toepassing van energieopslagsystemen? Wilt u de installatie van de diverse systemen ook zelf kunnen begeleiden en uitvoeren? Schrijf u dan nu in voor de cursus!

De cursus ‘Ontwerp en installatie van energieopslagsystemen’ is speciaal bedoeld voor adviseurs en bedrijfsleiders van technische installatiebedrijven.

Programma

In de cursus leert u alles wat u nodig heeft om uw klant deskundig over energieopslagsystemen te adviseren en om de installatie van de verschillende systemen zelf te begeleiden en uit te voeren. Hiervoor bieden experts u het benodigde inzicht in de volgende aspecten:

  • De marktpositie en de kansen voor energieopslagsystemen op de Nederlandse markt
  • Verschillende typen energieopslagsystemen
  • Kenmerken, componenten en werking van energieopslagsystemen
  • Ontwerprichtlijnen van kleine batterijsystemen en de berekening van het rendement
  • Installatierichtlijnen voor energieopslagsystemen
  • Praktijkdemonstraties: werking - installatie - monitoring
  • Uitvoering en beheer: veilig installeren en onderhouden van energieopslagsystemen

Datum en locatie

De eendaagse cursus vindt plaats op donderdag 31 mei van 9.00 tot 16.00 uur bij BDA Dak- en Gevelopleidingen in Gorinchem. Voor een lunch wordt gezorgd.

Kosten en aanmelding

Voor bij OTIB aangesloten bedrijven kost de cursus 270 euro per deelnemer (exclusief btw). Kijk hier voor meer informatie over de cursus en uw aanmeldmogelijkheden. De cursus biedt ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Meld u dus snel aan!

Deel deze pagina