DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe reeks cursussen voor praktijkopleiders, werkplekbegeleiders en eindbeoordelaars

31-05-2018

Nieuwe reeks cursussen voor praktijkopleiders, werkplekbegeleiders en eindbeoordelaars

Nieuwe reeks cursussen schrijf u nu in!

Praktijkopleiders, werkbegeleiders en eindbeoordelaars spelen een belangrijke rol bij het opleiden van nieuwe vakmensen voor de technische installatiebranche. Daarom verzorgt OTIB ook in 2018 drie praktische cursussen waarin u uw opleidings-, begeleidings- en beoordelingsskills kunt versterken. Schrijf u direct in!

De tweedaagse cursussen bieden u alles wat u nodig heeft om uw leerlingen op de werkvloer zo optimaal mogelijk te instrueren, te coachen en te beoordelen. De cursussen besteden zowel aandacht aan de theorie als aan de praktijk.

Praktijkopleider

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe vakmensen? Leer dan uw praktijkopleidersvak (verder) te professionaliseren! De cursus Praktijkopleider biedt u niet alleen inzicht in de eisen die het beroepsonderwijs aan het praktijkopleidersvak stelt, maar ook in uw persoonlijke stijl van opleiden. De cursus bestaat uit theoretische zelfstudie (in een elektronische leeromgeving) en twee oefendagen waarin u de theorie in de praktijk brengt. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en uw aanmeldmogelijkheden.

Werkplekbegeleider

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor het coachen van leerlingen bij het uitvoeren van praktijkopdrachten? De cursus Werkplekbegeleider leert u uw begeleidingsvaardigheden (verder) te versterken! De cursus besteedt zowel aandacht aan de eisen die het beroepsonderwijs aan werkplekbegeleiden stelt, als aan uw persoonlijke stijl van begeleiden. De cursus bestaat uit theoretische zelfstudie (in een elektronische leeromgeving) en twee oefendagen waarin u de theorie in de praktijk brengt. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en uw aanmeldmogelijkheden.

Kwalificerend beoordelen

In het nieuwe beroepsonderwijs zijn leerbedrijven en ROC’s samen verantwoordelijk voor de eindbeoordeling van techniekleerlingen. Dit betekent dat u als kwalificerend beoordelaar samen met het ROC het beoordelingsmodel invult en ook samen bepaalt welke instrumenten u voor de eindbeoordeling inzet. Ook ziet u samen met het ROC toe op de organisatie en uitvoering van de eindbeoordeling in uw bedrijf. In de tweedaagse cursus Kwalificerend beoordelen leert u hoe u dit het beste kunt doen. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en uw aanmeldmogelijkheden.

Kosten

Indien uw bedrijf is aangesloten bij OTIB kunt u  - na goedkeuring door OTIB -  kosteloos aan de cursussen deelnemen.

Deel deze pagina