DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe reeks cursussen voor praktijkopleiders, werkplekbegeleiders en eindbeoordelaars

05-02-2020

Nieuwe reeks cursussen voor praktijkopleiders, werkplekbegeleiders en eindbeoordelaars

Nieuwe reeks cursussen schrijf je nu in!

Praktijkopleiders, werkbegeleiders en eindbeoordelaars spelen een belangrijke rol bij het opleiden van nieuwe vakmensen voor de technische installatiebranche. Daarom verzorgt OTIB ook in 2020 drie praktische cursussen waarin je jouw opleidings-, begeleidings- en beoordelingsskills kunt versterken. Schrijf je direct in!

De tweedaagse cursussen bieden je alles wat je nodig hebt om jouw leerlingen op de werkvloer zo optimaal mogelijk te instrueren, te coachen en te beoordelen. De cursussen besteden zowel aandacht aan de theorie als aan de praktijk.

Praktijkopleider
Ben je binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe vakmensen? Leer dan jouw praktijkopleidersvak (verder) te professionaliseren! De cursus Praktijkopleider biedt je niet alleen inzicht in de eisen die het beroepsonderwijs aan het praktijkopleidersvak stelt, maar ook in jouw persoonlijke stijl van opleiden. De cursus bestaat uit theoretische zelfstudie en twee oefendagen waarin je de theorie in de praktijk brengt. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en aanmeldmogelijkheden.

Werkplekbegeleider
Ben je binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor het coachen van leerlingen bij het uitvoeren van praktijkopdrachten? De cursus Werkplekbegeleider leert je jouw begeleidingsvaardigheden (verder) te versterken! De cursus besteedt zowel aandacht aan de eisen die het beroepsonderwijs aan werkplekbegeleiden stelt, als aan jouw persoonlijke stijl van begeleiden. De cursus bestaat uit theoretische zelfstudie en twee oefendagen waarin je de theorie in de praktijk brengt. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en aanmeldmogelijkheden.

Kwalificerend beoordelen
In het beroepsonderwijs zijn leerbedrijven en ROC’s samen verantwoordelijk voor de eindbeoordeling van techniekleerlingen. Dit betekent dat je als kwalificerend beoordelaar samen met het ROC het beoordelingsmodel invult en ook samen bepaalt welke instrumenten je voor de eindbeoordeling inzet. Ook zie je samen met het ROC toe op de organisatie en uitvoering van de eindbeoordeling in jouw bedrijf. In de tweedaagse cursus Kwalificerend beoordelen leer je hoe je dit het beste kunt doen. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de cursusdata en aanmeldmogelijkheden.

Kosten
Is jouw bedrijf is aangesloten bij OTIB? Dan kun je  - na goedkeuring door OTIB -  kosteloos aan de cursussen deelnemen.

Deel deze pagina