DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

06-02-2019

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

Data zijn bekend workshops Sterk in je Werk!

Weet jij waar je in jouw werk staat en wat jij in de technische installatiebranche wilt bereiken? De workshop Sterk in je Werk bied je de mogelijkheid jouw behoefte aan vakkennis en persoonlijke ontwikkeling te ontdekken en actief met jouw ambities aan de slag te gaan. Schrijf je vanaf 1 april in voor een workshop bij jou in de regio!

De workshop Sterk in je Werk is speciaal bedoeld voor werknemers van 26 tot en met 49 jaar die werkzaam zijn in de technische installatiebranche. In de workshop staan jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaanambities centraal.

Programma
Samen met collega’s van andere bedrijven ga je op zoek naar antwoorden op vragen als ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat moet ik doen om mijn ambities te bereiken?’. Maar ook op vragen als ‘waar liggen mijn kansen?’ en ‘hoe blijf ik interessant voor mijn werkgever?’. Onder leiding van oud-wielrenner en organisatieadviseur Maarten Ducrot en een wisselende werknemer of werkgever uit de installatiebranche maak je concreet werk van jouw toekomst!

Ontwikkelcoach en waardebon
In de workshop maak je kennis met jouw persoonlijke ontwikkelcoach die je met enkele gesprekken bij jouw persoonlijke ontwikkeling kan begeleiden. Ook ontvang je een waardebon van 500 euro die je in overleg met jouw werkgever kunt inzetten voor het volgen van een cursus of training.

Data en locaties
Sterk in je Werk start om 18.00 uur met een lichte maaltijd, waarna van 18.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur het feitelijke programma plaatsvindt. OTIB organiseert de workshop in 2019 op de volgende data en locaties:

Datum

Regio

Plaats

Locatie

11 juni

Zeeland/West Brabant

Goes

De Goederenloods

18 juni

Noord-Holland

Broek op Langedijk

Museum Broekerveiling

20 juni

Gelderland/Overijssel

Brummen

De Brockhorst Hoeve

25 juni

Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn

Archeon

27 juni

Noord Nederland

Groningen

Paviljoen Sterrebos

3 oktober

Noord Nederland

Sneek

Theater Sneek

8 oktober

Zuid Nederland

Boxtel

Classic Park

10 oktober

Gelderland/Overijssel

Zwolle

De Agnietenberg

22 oktober Zuid Nederland Grathem Kasteel Groot Buggenum

31 oktober

Midden Nederland

Vianen

Miele Experience Center


Aanmelden
Jouw deelname aan de workshop is kosteloos. Wel is het aantal plaatsen beperkt, dus meld je snel vanaf 1 april aan via www.sterkinjewerk.otib.nl!

 

Deel deze pagina