DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

11-04-2017

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

Meld u nu aan voor Sterk in je Werk!

Drijfveren, ambities en mogelijkheden ontdekken, dat staat centraal tijdens de nieuwe reeks aan interactieve workshops ‘Sterk in je Werk’. Samen met vakgenoten van 26 tot 50 jaar, ontdekken werknemers hun verdere toekomst. Speciaal voor hen biedt OTIB dit jaar een nieuwe reeks workshops aan in de maand juni en oktober, op bijzondere locaties in Nederland. U kunt zich nu aanmelden!

Tijdens de workshops gaat u als werknemer in met collega’s uit de branche aan de slag met de vragen ‘Wat is mijn ambitie?’, ‘Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant’ en ‘Welke stappen kunnen mij helpen om mijn ambitie te realiseren?. Maar ook ‘Hoe blijf ik interessant voor mijn werkgever. Op zoek naar de antwoorden op deze vragen doet u niet alleen. Oud-wielrenner en organisatieadviseur Maarten Ducrot en ondernemer Martine Bijer zullen u hierin vergezellen.

Programma

Behalve korte presentaties en praktische tips, krijgen deelnemers de ruimte om met tafelgenoten over hun ambities en loopbaanwensen te sparren. Het programma start om 18.00 met een lichte maaltijd en eindigt rond 21:30 uur.

De data voor 2017 zijn:

8 juni

Bataviawerf, Lelystad

Midden-Nederland (Utrecht)  

13 juni

Bovendonk, Hoeven

Zuid Nederland

22 juni

Archeon, Alphen a/d/ Rijn

Zuid-Holland

27 juni

Thialf, Heerenveen

Noord Nederland

5 oktober

Radio Kootwijk, Kootwijk

Gelderland/Overijssel   

10 oktber

Museum Broekerveiling, Broek op Langendijk

Noord Holland

24 oktober

Classic Park, Boxtel

 Zeeland/West-Brabant       

31 oktober

Miele Campus, Vianen

Midden Nederland


Aanmelden voor één van de workshops kan via: www.otib.nl/sterkinjewerk. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

 

Deel deze pagina