DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

25-04-2018

Nieuwe reeks workshops Sterk in je Werk

Schrijf u nu in voor een workshop bij u in de regio!

Weet u waar u in uw werk staat en wat u in de technische installatiebranche wilt bereiken? De workshop Sterk in je Werk biedt u de mogelijkheid uw behoefte aan vakkennis en persoonlijke ontwikkeling te ontdekken en actief met uw ambities aan de slag te gaan. Schrijf u nu in voor een workshop bij u in de regio!

De workshop Sterk in je Werk is speciaal bedoeld voor werknemers van 26 tot en met 49 jaar die werkzaam zijn in de technische installatiebranche. In de workshop staan uw persoonlijke ontwikkeling en uw loopbaanambities centraal.

Programma

Samen met collega’s van andere bedrijven  gaat u op zoek naar antwoorden op vragen als ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat moet ik doen om mijn ambities te bereiken?’.  Maar ook op vragen als ‘waar liggen mijn kansen?’ en ‘hoe blijf ik interessant voor mijn werkgever?’.  Onder leiding van oud-wielrenner en organisatieadviseur  Maarten Ducrot  en onderneemster Martine Beijer maakt u concreet werk van uw toekomst!

Ontwikkelcoach en waardebon

In de workshop maakt u kennis met uw persoonlijke ontwikkel coach die u met enkele gesprekken bij uw persoonlijke ontwikkeling kan begeleiden. Ook ontvangt u een waardebon van 500 euro die u in overleg met uw werkgever kunt inzetten voor het volgen van een cursus of training.

Data en locaties

Sterk in je Werk start om 18.00 uur met een lichte maaltijd, waarna van 18.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur het feitelijke programma plaatsvindt. OTIB organiseert de workshop in 2018 op de volgende data en locaties:

5 juni Landgoed Te Werve in Rijswijk Zuid-Holland
7 juni Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen Noord-Holland
21 juni Kasteel Groot Buggenum in Grathem     Brabant/Limburg
28 juni Fort Lent in Lent Gelderland
2 oktober Miele Experience Center in Vianen Midden Nederland
4 oktober Oyfo Techniekmuseum in Hengelo Overijssel
11 oktober Aviodrome in Lelystad   Flevoland
25 oktober Conferentieoord Bovendonk in Hoeven Zeeland/West-Brabant     
30 oktober IJsstadion Thialf in Heerenveen Friesland


Aanmelden

Uw deelname aan de workshop is kosteloos. Wel is het aantal plaatsen beperkt, dus meld u snel aan via www.sterkinjewerk.otib.nl!

Deel deze pagina