DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe trends, nieuwe technieken, nieuwe kansen

24-04-2018

Nieuwe trends, nieuwe technieken, nieuwe kansen

Uw speeddate met de toekomst, speciaal voor ondernemende vrouwen

Op 29 mei vindt in Woerden een bijzondere bijeenkomst plaats voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche en de bouw: een speeddate met de toekomst! Laat u voor het pakken van uw kansen in de branche inspireren door Zakenvrouw van het Jaar 2018 Aukje Kuypers en door trendwatcher Marjet Rutten. En maak voor het up-to-date houden van de vakkennis van uw bedrijf kennis met de nieuwste digitale leeromgeving  van BuildUpSkills. U bent van harte welkom!  

Neem uw collega mee

In deze speeddate  maakt u kennis met de nieuwste trends, inzichten en kansen in de branche. Bijzondere sprekers inspireren u en maken samen met u de vertaling naar uw eigen bedrijf. Maar ook het uitwisselen van ervaringen is op deze dag een belangrijk succesingrediënt voor het maken van een volgende stap. Neem daarom vooral een collega mee zodat u samen deze unieke uitdaging aan kunt gaan. En dan maakt het natuurlijk niet uit als deze collega een man is!

Programma

  • In deze speeddate met de toekomst neemt trendwatcher Marjet Rutten u in sneltreinvaart mee naar de laatste trends en innovaties in de bouw- en installatiesector.
  • Daarna biedt Installatiebedrijf Kuijpers-directeur Aukje Kuypers u de nodige inspiratie voor het toekomstbestendig inrichten van uw bedrijf. Als Zakenvrouw van het Jaar 2018 deelt zij niet alleen graag haar ondernemerservaring in de branche met u, maar ook haar strategie voor het op peil houden van de benodigde kennis en het ontwikkelen van haar vakmensen.
  • Nieuwe markten, veranderingen op bestaande markten en gewijzigde maatschappelijke verhoudingen stellen nieuwe eisen aan uw bedrijfsstrategie, uw communicatie en uw organisatiestructuur. En niet in de laatste plaats aan uw medewerkers. Theo Ockhuijsen, directeur van Innovatie Express, stelt u de prikkelende vraag: Wat gaat ú morgen anders doen?
  • Tot slot bieden we u een blik op de speciaal voor de bouw- en installatiesector ontwikkelde digitale leeromgeving van BuildUpSkills waarin duurzame technieken centraal staan. Morgen kunnen ook úw medewerker hier mee aan de slag!

Locatie

Uw speeddate met de toekomst vindt plaats op dinsdag 29 mei bij OTIB, Korenmolenlaan 4 in Woerden. U bent welkom vanaf 15.00 uur. Om 15.30 starten we met het inhoudelijke programma en rond 18.30 uur sluiten we de speeddate af met een hapjesbuffet en een drankje.

Aanmelden

Wilt ook u uw kansen pakken en uw uitdagingen in de branche aangaan? Meld uzelf en uw collega dan nu  aan via www.otib.nl/Speeddate_met_de_toekomst!

Deel deze pagina