DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe VCA ondersteunt beter bij gezond en veilig werken

18-06-2018

Nieuwe VCA ondersteunt beter bij gezond en veilig werken

Congres Samen Sterk voor Veilig Werk: op 20 juni in Utrecht

Begin april is de nieuwe VCA (VGM Checklist Aannemers) gepubliceerd. Op woensdag 20 juni 2018 vindt het congres Samen Sterk voor Veilig Werk plaats in Utrecht. De inhoudt van dit congres zal zich specifiek richten op de nieuwe VCA.

De nieuwe VCA 2017/6.0 stelt veiligheid nog meer centraal, bevat verbeteringen op het gebied van de werkplek en veilig gedrag en zorgt voor meer duidelijkheid en betrouwbaarheid voor de keten. Ook is er nu één schema voor Nederland en België.

Tijdens het congres Samen Sterk voor Veilig Werk wordt er gesproken over de ins en outs van de nieuwe VCA. Daarnaast worden er handvaten geboden hoe VCA dagelijks ingezet kan worden zodat er in organisaties bewust en veilig werken wordt gestimuleerd. Het congres is bedoeld voor bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn of willen worden, opdrachtgevers die VCA vragen, HSE-managers, VGM-medewerkers, VCA-auditoren en -coördinatoren en VCA-opleiders. En verder voor iedereen die veilig en gezond werken een warm hart toedraagt.

Meer informatie over het congres is te vinden op Samen Sterk voor Veilig Werk.

Deel deze pagina