DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe Vrienden bij de Light + Building-beurs in Frankfurt!

12-02-2018

Nieuwe Vrienden bij de Light + Building-beurs in Frankfurt!

Muziektheatervoorstelling Nieuwe Vrienden op 19 maart

Na bijna 50 drukbezochte voorstellingen in Nederland gaat Nieuwe Vrienden op 19 maart letterlijk de grens over. Mede op initiatief van Siemens speelt theatergezelschap Plezant de succesvolle muziektheatervoorstelling als avondprogramma bij de Light + Building-beurs in Frankfurt. De voorstelling staat open voor alle installateurs en andere bij de beurs betrokken installatiepartners.

Light + Building-beurs

Met circa 2.600 deelnemende exposanten en ruim 200.000 bezoekers uit binnen- en buitenland is de om het jaar plaatsvindende Light + Building-beurs in Frankfurt de grootste Europese beurs op het gebied van licht- en bouwtechnologie. Op de beurs, die plaatsvindt van 18 tot en met 23 maart, kunt u uitgebreid inspiratie opdoen op het terrein van verlichting, maar bijvoorbeeld ook in contact komen met mogelijke handelspartners op het gebied van elektrotechniek en gebouwautomatisering.

Nieuwe Vrienden

De aan de beurs gekoppelde muziektheatervoorstelling Nieuwe Vrienden neemt u mee in het nieuwe ondernemen en in de uitdagingen en kansen in een veranderende markt. Daarnaast onderzoekt u aan de aan de hand van hoofdpersoon Bram van Diest, een al 40 jaar hardwerkende ondernemer die in roerige tijden zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden, de mogelijkheden voor het loslaten van oud gedrag om slim te kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen in de technische installatiebranche.

Datum en locatie

Bezoekt u de Light + Building-beurs of bent u anderszins in de buurt van Frankfurt? Ervaar Nieuwe Vrienden dan kosteloos op maandag 19 maart in het prachtige Art Nouveau Theater van het Dolce Hotel, Elvis Presley-Platz 1/Terassenstrasse in Bad Nauheim! De voorstelling start om 20.30 uur en u bent welkom vanaf 19.45 uur. Na afloop van de voorstelling bent u met uw zakenpartners ook van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje met vakgenoten uit de branche over de voorstelling na te praten.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over Nieuwe Vrienden in Bad Nauheim https://events.siemens.nl/energy-management/nieuwevrienden/ en meld u direct via de site  aan! Meer informatie over de beurs en het bestellen van beurstickets vindt u hier.

Deel deze pagina