DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Online training praktijkopleider en werkplekbegeleider

28-05-2020

Online training praktijkopleider en werkplekbegeleider

In verband met de corona-maatregelen gaan de reguliere trainingen Werkplekbegeleider en Praktijkopleider niet door. Daarom zijn deze trainingen inmiddels vertaald naar een online variant. Zo kan de ontwikkeling van je medewerkers ook in deze coronatijd doorgaan. Gewoon vanuit hun huis of op een rustig plekje op de zaak.

Hoe werkt het?
Op drie dagen, van 9.00 tot 12.30 uur, wordt de training online gegeven.  Dit gebeurt in een virtual classroom waarin de trainer en deelnemers elkaar ‘ontmoeten’. Naast deze gezamenlijke bijeenkomsten gaan deelnemers in kleinere groepjes of alleen aan de slag met opdrachten en oefeningen.  Deze oefeningen bespreken ze vervolgens weer met de hele groep. Tussen de trainingsdagen werken de deelnemers aan praktische oefeningen in hun online leeromgeving.

Voordelen van online training

  • De deelnemer kan alles altijd onbeperkt terugkijken
  • De deelnemer kan meteen aan de slag met alle vraagstukken!

Welke trainingen zijn online te volgen?

1. Training Praktijkopleider
Tijdens de online training Praktijkopleider leren deelnemers hoe zij leerlingen effectief kunnen coachen, begeleiden en beoordelen. Zodat zij hun vakmanschap ontwikkelen en gemotiveerd aan het werk kunnen.

Wordt ingepland bij genoeg aanmeldingen.

2. Training Werkplekbegeleider
Tijdens de online training Werkplekbegeleider leren deelnemers hoe zij leerlingen binnen het bedrijf het best wegwijs kunnen maken op de werkvloer. Ze leren hen coachen bij de dagelijkse uitvoering van hun werk en de ontwikkeling van hun competenties als vakmens.

Op 24 juni, 1 en 8 juli staat er een training Werkplekbegeleiders gepland. Meld je hier aan.

Meer informatie
Heb je vragen? Of wil je deze online training incompany volgen? Neem dan contact op met ons via 0800-8855885. We helpen je graag.

Deel deze pagina