DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Ontwikkel de ontwikkelcultuur: Training voor P&O/HRM

14-05-2020

Ontwikkel de ontwikkelcultuur: Training voor P&O/HRM

Je bent als HR-professional de enige binnen je bedrijf verantwoordelijk voor P&O/HR. En hoewel je veel zelf aan kunt, loop je ook tegen dingen aan die je niet alleen kunt of wilt oplossen. Dan is het fijn dat je kunt sparren met gelijkgestemden. Daarom hebben wij bij OTIB de training ‘ontwikkel de ontwikkelcultuur’ gemaakt.

Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw bedrijf alle ruimte en kansen krijgen om zich te ontwikkelen?  Hoe stimuleer je hen om te willen leren? Hoe creëer je een werkomgeving waarin zij zich vrij voelen om hun dromen en ambities uit te spreken, en daarvoor ook de benodigde stappen willen nemen? Kortom: hoe stimuleer je ontwikkeling in je bedrijf? In deze training geven we antwoord op die vragen.
 
Wat houdt de training in?
OTIB biedt je een vierdaags programma. We gaan in twee dagen en twee dagdelen aan de slag met ontwikkeling: ontwikkeling van jezelf, maar ook de ontwikkeling van je collega’s. Je wordt je bewust van je eigen rol hierin, en hoe je die kunt verbeteren, optimaliseren en finetunen.
 
Dit doe je samen met collega-P&O’ers en HRM-medewerkers uit jouw regio. Je leert dus van de trainer, maar vooral ook van elkaar. Hoe fijn om eens met gelijkgestemden hierover te kunnen sparren!
 
Wanneer is de training?
De trainingsdagen zijn op 22 juni, 21 september, 7 december.
 
Voor wie is deze training?
P&O- en HRM-medewerkers in de sleutelrol bij middelgrote bedrijven (maximaal 100 mensen)
 
Direct inschrijven
Benieuwd wat de training verder inhoudt of gelijk inschrijven? Meld je hier aan.
 
Deze training is alleen bestemd voor bedrijven in regio Zuid-Holland en Midden Nederland.

De RIVM maatregelen die vanaf 1 juni van kracht zijn, geven aan dat bijeenkomsten met maximaal 30 personen mogen worden georganiseerd mits de RIVM maatregelen worden gerespecteerd. Voor deze training komen we weer bij elkaar om te leren. Natuurlijk houden we ons wel aan de dan geldende RIVM-richtlijnen. Welke dat zijn en hoe die van toepassing zijn op deze dag, zullen we voorafgaand aan de training aan alle deelnemers laten weten. 

Download hier hun richtlijnen en maatregelen: 
Maatregelen van de locatie

Deel deze pagina