DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB annuleert alle bijeenkomsten ivm coronavirus (COVID-19)

25-03-2020

OTIB annuleert alle bijeenkomsten ivm coronavirus (COVID-19)

OTIB heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen tot en met 1 juni te annuleren of uit te stellen tot een latere datum. De maatregel treedt per direct in werking. 

Directeur Sven Asijee: ‘Wij vinden de gezondheid van alle medewerkers, en uiteraard hun omgeving, in de branche en onze organisatie van het allergrootste belang en dragen bij om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.’ OTIB loopt met deze maatregel iets vooruit op de actuele richtlijnen van het RIVM, maar sluit zich aan bij de trend die zichtbaar wordt. Waar nodig past OTIB de maatregelen aan.

Over het doorgaan van bijeenkomsten na 1 juni neemt OTIB op een later tijdstip een besluit op basis van de beschikbare informatie van het RIVM en de overheid.

De ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus volgen elkaar snel op. Hierdoor veroudert informatie snel en wijzigen maatregelen voortdurend om goed in te spelen op de gewijzigde situatie. Voor actuele informatie over het virus raden we daarom aan de website van het RIVM en van de overheid te raadplegen.

Bekijk onze themapagina over veiligheid voorop bij het coronavirus: www.otib.nl/coronavirus.

Deel deze pagina