DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB-collegetour brengt nieuw talent in contact met de elektrotechniekbranche tijdens Elektro 2019

12-09-2019

OTIB-collegetour brengt nieuw talent in contact met de elektrotechniekbranche tijdens Elektro 2019

Elektro 2019: op 24 - 25 - 26 september, Beursfabriek Nieuwegein

Ook dit jaar organiseert OTIB tijdens Elektro 2019 een collegetour voor mbo-studenten Elektrotechniek en wel op woensdag 25 september. De studenten krijgen bij diverse stands antwoorden op technische vragen en voeren samen met de exposanten opdrachten uit. Dit is het moment om je als bedrijf te laten zien aan nieuw talent en hen zo te boeien voor een baan in je bedrijf.

Banenmarkt
We weten allemaal hoe lastig het soms is om aan goed personeel te komen. Op de banenmarkt van Elektro 2019 ontmoeten bedrijven in de elektrotechniek potentiële werknemers. Hier kun je ook in gesprek met één van de OTIB arbeidsmarktadviseurs. Kom gerust langs voor tips en adviezen op het gebied van instroom en opleiding van nieuwe vakmensen.

Over Elektro 2019
Elektro 2019 is een unieke beurs waar elektrotechniek tot leven komt. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops. Het is een event om je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten. De beurs vindt op 24-25-26 september plaats in Beursfabriek Nieuwegein en is dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Meer informatie en tickets via https://www.elektro2019.nl/.

Deel deze pagina