DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB op hét Techfestival Bright Day

08-11-2019

OTIB op hét Techfestival Bright Day

Op 23 en 24 november staat OTIB op het techfestival Bright Day in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Op dit jaarlijkse event voor jong en oud vind je de nieuwste gadgets, smart home tech, robots, drones en nog veel meer innovatie. Samen met Techniek Nederland laten we de bezoekers zien hoe veelzijdig onze branche is en maken we hen enthousiast voor een loopbaan in de techniek.

In de Smart Home area vind je de ‘Alles is techniek Experience’ van OTIB. Kom ook naar de trailer en maak op een aantrekkelijke manier kennis met de vele mogelijkheden die techniek biedt.
Verder vind je ook de Technobiel op Bright Day. Op de bovenverdieping van de Technobiel maak je kennis met de Smart Home Society van Techniek Nederland. Hier ontdek je dat van jouw huis een smart home maken eenvoudiger is dan je denkt. 

De kaarten vliegen de deur uit, dus koop snel jouw tickets op: https://www.brightday.nl/. Tot dan!’’

 

 

Deel deze pagina