DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB op onderwijsdag van Consent scholen

11-04-2019

OTIB op onderwijsdag van Consent scholen

Workshops over innovatieve leermiddelen voor jongeren

Op 9 april speelde OTIB een rol op de onderwijsdag voor personeelsleden van de Consent scholen. Stichting Consent beheert alle openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Dit zijn 32 scholen voor (speciaal) basisonderwijs. Ruim 7200 leerlingen volgen onderwijs op één van deze scholen.

Ruim 600 leerkrachten en andere medewerkers van de scholengroep waren de hele dag bezig met hun talentontwikkeling op Vliegveld Twenthe in hangar 11. Ze volgden workshops en cursussen om kennis te maken met nieuwe programma’s, thema’s en materialen. Om inspiratie op te doen voor de werkzaamheden op school. Met enthousiasme volgden onderwijzers van Twentse leerlingen de 2 OTIB workshops. Een workshop Aikido en Techniek en een workshop over ons Comfort Crisis techniek bordspel, gecombineerd met een kennismaking met VR en AR toepassingen van OTIB voor jongeren. Het doel was om te inspireren om techniekles op innovatieve manieren te geven en het bedrijfsleven te koppelen aan het scholenveld en de beroepspraktijk.
 

Deel deze pagina