DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB presenteert: met de workshop Inclusive Leadership naar een inclusieve organisatie

10-10-2019

OTIB presenteert: met de workshop Inclusive Leadership naar een inclusieve organisatie

Meld je aan voor de workshop Inclusive Leadership!

Een divers bedrijf is succesvol: met veel variatie aan werknemers kun je immers creatiever en slagvaardiger zijn. Bovendien verhoogt het de klanttevredenheid en innovatiekracht. Doe dus mee met de workshop Inclusive Leadership! Ontdek waar je onbewuste valkuilen liggen, wat de invloed is van (onbedoelde) stereotypering en hoe je dit in je eigen organisatie kunt voorkomen. Meld je hier direct aan.

In de workshop Inclusive Leadership leer je hoe je (de bestaande) diversiteit in de organisatie kunt bevorderen. Je ervaart hoe je jouw leiderschapsstijltalent kan stimuleren. En je leert hoe je kunt bijdragen aan het creëren van bewustwording van diversiteit in jouw organisatie.

In de workshop wordt aandacht besteed aan de competenties die noodzakelijk zijn voor inclusief leiderschap, zoals:
- onbevooroordeeld luisteren
- ruimte bieden
- de invloed van onbewuste vooroordelen opzijzetten. 

Programma
Je leert meer over de invloed van en stereotypering in de dagelijkse praktijk. Deze kennis kun je meteen toepassen, want we oefenen met acteurs.

Resultaat
Na de workshop ga je naar huis met een eigen aanpak voor Inclusive Leadership en ben je in staat om diversiteit in jouw organisatie optimaal te benutten en te bevorderen. Je kunt gesprekken voeren over diversiteit en hieraan gerelateerde issues: je herkent emoties, percepties en dilemma’s. Je kunt onbevooroordeeld luisteren en bent je bewust van eigen aannames en vooronderstellingen.

Duur en datum
De workshop vindt plaats op 14 november van 14.30 tot 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om tijdens een kleine avondmaaltijd na te praten. Voor OTIB-bedrijven is deelname kosteloos. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Meer informatie? Neem contact op via cursusinfo@otib.nl of tel 0800 8855885.

Deel deze pagina