DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB steunt de Technasium Top Award

15-05-2019

OTIB steunt de Technasium Top Award

Technasium Top Award: 16 mei 2019

OTIB steunt de Technasium Top Award.De wedstrijd, met dit jaar het onderwerp “Van gas los”, daagt derdejaars havo en vwo leerlingen op ruim 50 Technasiumscholen uit om slimme oplossingen te bedenken waarmee bestaande gebouwen in hun omgeving gasloos te maken zijn.

Meer dan 3100 leerlingen van 60 technasia deden mee aan de uitdaging. In 8 mini-symposia door het hele land presenteerden de teams hun plannen aan een vakjury van installateurs. 54 teams zijn als beste beoordeeld en gaan door naar de finale. Het was moeilijk kiezen voor de juryleden door het enthousiasme en de creativiteit van de leerlingen en het grote aanbod innovatieve ideeën. Ze strijden op 16 mei in de Broodfabriek in Rijswijk om de landelijke titel: https://de-broodfabriek.nl/.

Aanmelden
Wil je komen naar de finaledag?  Meld je aan via: Techansium@otib.nl

 

Deel deze pagina