DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

P&O-vragen? Vind je antwoorden op PZcoach!

08-07-2019

P&O-vragen? Vind je antwoorden op PZcoach!

Check de site: www.PZcoach.otib.nl

Instroom, uitstroom, ontwikkelen, functioneren, veilig en gezond werken. Als werkgever, P&O’er, leidinggevende en/of praktijkbegeleider sta je regelmatig voor P&O-vragen waar je misschien niet direct het antwoord op weet. Met de website www.PZcoach.otib.nl helpt OTIB je graag de juiste antwoorden te vinden.

PZcoach biedt iedereen die binnen de technische installatiebranche actief is op het terrein van P&O praktische informatie, handige tips en nuttige achtergronden voor het kunnen voeren van een goed personeelsbeleid. Dat de site in een behoefte voorziet, maakt onderzoek duidelijk: steeds meer P&O’ers maken gebruik van de OTIB-site.

Van instroom tot uitstroom
Van een organogram van een installatiebedrijf tot de wet- en regelgeving op het gebied van veilig en gezond werken. En van werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en premiekortingen tot ontslagrecht en opzegtermijnen. OTIB’s P&O-site biedt op al deze  - maar ook op alle tussenliggende P&O-vragen, bijvoorbeeld op het gebied van opleiding en ontwikkeling -   antwoorden waar je als P&O’er echt iets aan hebt.

Stijgend aantal gebruikers
Dat P&O’ers de site steeds meer weten te vinden, blijkt uit een intern OTIB-onderzoek naar het gebruik van de site. Gemeten over de periode januari tot en met april geeft dit onderzoek aan dat de site (met 674 tegenover 340 bezoekers) in 2019 bijna twee keer zoveel nieuwe bezoekers heeft gehad dan in dezelfde periode in 2018. En met een stijging van 368 in 2018 naar 692 bezoekers in 2019 is in dezelfde periode ook het aantal terugkerende sitegebruikers fors toegenomen.

Top 3
De best bezochte site-pagina’s zijn op dit moment de pagina’s met informatie over de Arbowet, de inrichting van je bedrijfsbeleid en de ontwikkelingsmogelijkheden via de P&O-masterclasses. Maar dit neemt niet weg dat OTIB je natuurlijk ook op alle andere P&O-terreinen graag blijft informeren!

Meer informatie
Wil je ook weten wat OTIB op P&O-gebied voor jou kan betekenen? Kijk dan (ook) eens op www.PZcoach.otib.nl!

Deel deze pagina