DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019 in maart van start!

30-01-2019

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019 in maart van start!

Schrijf je nu in voor de Praktijkdagen!

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de beschikbare veiligheidsmiddelen. De Praktijkdagen Veilig en gezond Werken 2019 bieden je deze kennis en inspireren je om actief met veilig en gezond werken aan de slag te gaan. Er zijn zowel Praktijkdagen voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden als voor middenkader en management. De in maart van start gaande Praktijkdagen vinden verspreid over heel Nederland plaats. Schrijf je nu in voor een Praktijkdag bij jou in de regio!

II Mens en Werk, een samenwerkingsverband van de sociale partners in de technische installatiebranche, verzorgt de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019. Inzet is het bieden en uitwisselen van direct praktisch toepasbare kennis om de veiligheid en gezondheid van jou en je collega’s op de werkvloer te vergroten.

Praktijkdagen voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden
Op de Praktijkdagen voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden komen dit jaar onder meer het (alleen) werken bij risicovolle werkzaamheden, veilig gedrag op het project en branchespecifieke gevaarlijke stoffen aan bod. Ook kun je een avondmodule over asbestherkenning volgen en een module waarin je het certificaat hoogwerker kunt behalen. De Praktijkdagen vinden op acht verschillende locaties in Nederland plaats. De dagen beginnen om 8.30 uur en sluiten af om 16.30 uur. 

Praktijkdagen voor middenkader en management
De Praktijkdagen voor middenkader en management richten zich onder meer op veilig gedrag en veiligheidscultuur, ketenaansprakelijkheid in het bouwproject en de rol van de preventiemedewerker binnen de organisatie. Deze Praktijkdagen vinden op vier verschillende locaties in Nederland plaats. De dagen beginnen om 9.30 uur en sluiten af om 17.00 uur.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor de volledige programma’s, data, locaties en aanmeldmogelijkheden van de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019 op www.ii-mensenwerk.nl/praktijkdagen2019!

Deel deze pagina