DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Save the date! Vitaal en fit vakmanschap: een kwestie van doen!

25-07-2019

Save the date! Vitaal en fit vakmanschap: een kwestie van doen!

Laat mensen fit en vitaal groeien in hun vakmanschap binnen het bedrijf.

Mensen laten groeien in hun vakmanschap binnen het bedrijf. Met plezier aan het werk zijn. Het zijn belangrijke randvoorwaarden om mensen te binden. En het loont! Maar hoe doe je dat? Op 3 oktober organiseren Techniek Nederland, NVKL, FNV, CNV, de Unie en OTIB een inspiratiebijeenkomst speciaal voor HR medewerkers en directie, waar vooral het doen centraal staat! Met boeiende gastsprekers, inspirerende voorbeelden en praktische tips kan jij aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Zet het in je agenda!

Onze branche verandert in rap tempo. Dat zorgt voor nieuwe markten, nieuwe technologieën en veranderende vragen van de klant. Ook de benodigde kennis en kunde veranderen razendsnel. Door deze veranderingen en de grote vraag naar vakmensen is het nog belangrijker dat mensen fit en met plezier naar hun werk gaan. Oftewel: inzetten op duurzame inzetbaarheid. Op donderdag 3 oktober verkennen we hoe we vakmensen in de techniek in staat kunnen stellen hun talent optimaal en vitaal te ontwikkelen. Wat kunnen we van elkaar leren? Ervaar die dag dat het een kwestie van doen is én je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden! En…. het loont. Ook dat zal blijken!

Aanmelden
Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma. Maar aanmelden kan nu al via klik hier
De bijeenkomst vindt als volgt plaats:

  • Datum:            donderdag 3 oktober 2019
  • Tijd:                 9.30 tot 13.00 uur
  • Locatie:           Landgoed De Zonnestraal Hilversum

Deel deze pagina