DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Schrijf u vanaf vandaag in voor de workshop “RI&E in de praktijk”

17-05-2018

Schrijf u vanaf vandaag in voor de workshop “RI&E in de praktijk”

Workshop “RI&E in de praktijk”

‘Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E,’ dat is het thema van de Week van de RI&E 2018 (11 t/m 15 juni 2018). De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Dat is het onderwerp van de workshopreeks “RI&E in de praktijk”. Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek. De eerste vindt plaats op 14 juni a.s. in Woerden. Binnenkort worden ook de andere data bekend.

De Workshop

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Tijdens de interactieve workshop “RI&E in de praktijk” krijgt u handvatten om een RI&E op te stellen en uit te voeren. Daarnaast sluiten we aan bij de Arbocatalogus, de toegevoegde waarde van een project-RI&E en natuurlijk ook bij uw vragen. Naast inspiratie en informatie biedt de workshop de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere bedrijven.   

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor management, projectleiders en preventiemedewerkers, die nog met een RI&E te maken krijgen of behoefte hebben aan extra informatie. Per workshop is er plek voor maximaal 14 deelnemers.

Data en aanmelden

14 juni 2018 MeetINOffice  Woerden
26 juni 2018 MeetINOffice Woerden
23 oktober 2018 Van der Valk, Akersloot
30 oktober 2018 Van der Valk, Zwolle
1 november 2018 Van der Valk, Eindhoven
6 november 2018 Locatie ntb
15 november 2018 Locatie ntb
27 november 2018 Locatie ntb

De bijeenkomsten vinden plaatsen van 12:00 uur met een broodje en eindigt rond 17:00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. mocht u zich echter opgeven en alsnog niet komen zonder vooraf afzegging brengen we €75 euro in rekening.

U kunt zich aanmelden via s.verhoev@uneto-vni.nl

Deel deze pagina