DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Scoren in je vak: OFED Academy on Tour

14-09-2018

Scoren in je vak: OFED Academy on Tour

OFED Academy on Tour 2018

Wil ook jij leren hoe je in je vak kunt scoren? Laat je inspireren door een topsporter! Kom naar één van de feestelijke lanceringsavonden van de OFED Academy. Met de on tour-avonden van OFED kan jij je vakkennis en het plezier in je vak vergroten!

Het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel (OFED), organiseert de Academy on Tour met UNETO-VNI, FNV en CNV. Met de promotie van de Academy app stimuleert OFED de vakmensen in de elektrotechnische detailhandel om het beste uit henzelf te halen.
 

Feestelijke bijeenkomsten

Op de OFED Academy on Tour-avonden maak je kennis met een nieuwe manier van leren: de OFED Academy app. Electrostylist Rudirick de Jong leert je vervolgens te scoren in de wereld van Smart Home. En met het delen van hun topsportervaringen dagen oud-schaatser Erben Wennemars, paralympisch kampioen Bibian Mentel en e-sporter Koen Schrobbers jou en/of je team uit om het beste uit jezelf te halen. Praat tijdens de afsluitende borrel na met collega’s, ga op de foto met de gastsprekers, doe mee aan levend tafelvoetbal of race tegen een professioneel gamer. Kortom, zorg ervoor dat je de avond bij jou in de regio niet mist!
 

Data en locaties

De OFED Academy on Tour-avonden vinden plaats op de volgende data en locaties:
  • Maandag 24 september | Mac3 Stadion, Zwolle |Erben Wennemars
  • Dinsdag 25 september | Snowplanet, Velsen-Zuid | Bibian Mentel
  • Woensdag 26 september | Evoluon, Eindhoven | Koen Schrobbers
Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom voor het om 20.00 uur startende programma. De borrel sluit af om 22.00 uur.
 

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer programma-informatie en het bestellen van je gratis toegangskaart of stuur hiervoor een bericht naar info@ofed.nl!
 

Deel deze pagina