DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Seminar ‘Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’

26-06-2017

Seminar ‘Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’

BuildUpSkills-seminar: Arnhem, 7 september 2017

Elkaar in rap tempo opvolgende technologische ontwikkelingen, nieuwe klantvragen en een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Stilstaan in de snel veranderende economische werkelijkheid is voor technische installatiebedrijven en bouwbedrijven geen optie. Investeren in het opleiden van deskundige en op de toekomst voorbereide vakmensen wél. Maak daarom óók werk van het technische vakmanschap van de 21e eeuw en neem op 7 september deel aan het BuildUpSkills-seminar ‘Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’!
 

Het BuildUpSkills-seminar beleeft dit jaar zijn zesde editie; dit keer in samenwerking met Oost Nederland Energiek. Inzet van het seminar is werkgevers en P&O-professionals kennis te laten maken met de eisen die de 21e eeuw stelt aan het nieuwe, op de duurzaamheid van de gebouwde omgeving gerichte, technische vakmanschap om sterk te kunnen staan naar de klantvraag van vandaag én morgen. In het seminar doet u kennis en inspiratie op om uw bedrijf de juiste impuls te geven naar toekomstbestendig vakmanschap.

Het programma

Het werken aan het nieuwe technische vakmanschap staat in het seminar centraal. Presentaties van diverse start-ups zetten u aan het denken over de markt, uw bedrijf en uzelf. En verhalen van ervaren klanten maken u ervan bewust wat de klant van het nieuwe vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving verwacht. Ook wisselt u met andere deelnemers en experts uw eigen ervaring en kennis uit. En ten slotte biedt het seminar u inzicht in de producten van BuildUpSkills die met inzet van vele partners gerealiseerd zijn: instrumenten die u direct kunt inzetten bij het tot stand brengen van het nieuwe technische vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving. Na afloop van het seminar keert u dan ook niet alleen geïnspireerd terug naar uw bedrijf, maar bent u ook gemotiveerd op weg naar de toekomst!

Achtergrond BuildUpSkills

Om ervoor te zorgen dat Nederland aan de Europese normen voor het gebruik van herwinbare energie in de gebouwde omgeving kan voldoen, heeft de Europese Unie binnen het programma Intelligent Energy Europe (IEE) de subsidieregeling BuildUpSkills opengesteld. Hierop heeft een consortium van partijen uit de Nederlandse bouw- en installatiesector  - te weten OTIB (penvoerder), ISSO, SBRCURnet, Kenteq, Hibin en MBO-Diensten -  in 2011 BuildUpSkillsNL opgericht. BuildUpSkills heeft als doel de kennis en vaardigheden van technische vakmensen in de bouw- en installatiesector te verhogen (upskillen). Dit betreft vakmensen op MBO-niveau die direct betrokken zijn bij de energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving tussen nu en 2030. Om de gevraagde kwaliteit te kunnen leveren, ligt de focus hierbij op toekomstgericht vakmanschap en samenwerking.

Datum en locatie

Het seminar ’Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’ vindt plaats op donderdag 7 september in het Powerlab van Oost Nederland Energiek, Westervoortsedijk 73 in Arnhem. Het seminar start om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd.

Aanmelden

U bent van harte welkom om kosteloos aan het BuildUpSkills-seminar deel te nemen! U kunt u voor het seminar aanmelden via www.otib.nl/DGO-vakmanschap.
 

Deel deze pagina