DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Servicepunt Techniek Drenthe organiseert samen met De Parels Compagnie: Workshop Talentscouting

17-06-2019

Servicepunt Techniek Drenthe organiseert samen met De Parels Compagnie: Workshop Talentscouting

Meld u aan voor de workshop Talentscouting: 2 juli

Bent u verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf? Dan heeft u vast gemerkt dat het steeds lastiger wordt om de juiste mensen te vinden. Jaren geleden had u het misschien nog voor het uitkiezen en stonden gediplomeerde technici te popelen om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Nu lijken ze als van de aardbodem verdwenen.

Hoe vindt u de juiste mensen?
Maar hoe vindt u dan wel de juiste mensen? Het werk moet tenslotte wel gedaan worden. Door in de zoektocht uw aandacht te verleggen van het verleden naar de toekomst en te gaan scouten op de talenten van de sollicitant. Talent blijkt immers uit zoveel meer dan het vakdiploma en de werkervaring.

In deze workshop leert u wat talentscouting voor uw bedrijf kan betekenen in de zoektocht naar talent. In één intensieve dag nemen we u mee in de wereld van talentscouting, maakt u kennis met de blik van de scout en ontdekt u hoe u uw eigen blik daarmee kunt verrijken. Deze workshop is op maat gemaakt voor de situatie in Drenthe. Samen met de arbeidsmarktcoaches van Servicepunt Techniek Drenthe gaat u ontdekken hoe u in de toekomst nog beter op elkaar ingespeeld kunt raken.

Resultaat
Na deze workshop kent u het verschil tussen recruiting & talentscouting en kunt u bewust schakelen tussen de blik van de recruiter en die van de scout. Ook heeft u samen met SPT Drenthe geoefend en weet u hoe u in de toekomst nog beter kunt samenspelen.

Duur en datum
De workshop vindt plaats op 2 juli van 9.30  tot 16.30 uur. Provinciehuis Westerbrink 1, 9405 BJ Assen. Er is plek voor 8- 10 deelnemers.

Meer informatie? Bekijk hier de flyer. Of meld u aan via info@sptdrenthe.nl

Deel deze pagina